2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 156562 بازدید | 22561 پست
سلام خوشگلم خداروشکر ب خوشی سر گرمی ای وای من چقد بد انشالله ک زود خوب بشه ناراحتش شدم ای کلک 😄😄😄 ...

سلام‌قشنگم‌فداتشم😘🥰

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ازگل چه مهمون های عزیزی😀من الان چشم بسته باید پیامتو بخونم 🙈🙉وای ساحل عزیزم ان شاء الله زود ...

سلام‌قشنگم فداتشم😘🥰

سلام‌دخترا خوبین؟؟؟خوش‌گذشته؟؟؟

من میزبان‌یه خانواده عزیز و محترم شیرازی بودم

سالایی ک‌اونجا زندگی‌میکردیم با خانواده عموی بابام رفت وآمد داشتیم.هم خودشون‌هم‌بچهاشون‌ خوب بودن و خیلی هوای مامانمو داشتن.و وقتی یم ازاونجا اومدیم با‌مامانم در تماس بودن.دیگه اومدن شهرمون و‌چون‌داداشم زونا‌گرفته بود ترجیح دادیم ک‌خونه‌من بیان😅

خیلی خوش‌گذشت...

مامانمم‌پیش ما بود....اصلا وقت‌خالی کم‌داشتم‌ک‌بیام سر بزنم‌فقط یبار اومدم ولی نشد‌چیزی بگم‌بهتون😂ببشید...

خلاصه حال و‌هوامون‌حسابی عوض شد، یه راه رفت وآمد باز شد واسه بیشتر رفتن ب سرزمین‌پدری😂

سلام‌دخترا خوبین؟؟؟خوش‌گذشته؟؟؟من میزبان‌یه خانواده عزیز و محترم شیرازی بودمسالایی ک‌اونجا زندگی‌میک ...

سلام آزی خوشحالم بهت خوش گذشته 

و چ خوب ک بیشتر میرید شهر پدرتون

ی زخمی هزارساله هادِ جونم 💔

خوشگلا سلاااااام،صبح اول هفتتون بخیرانشالله این هفته رو‌‌پر‌از خبرای خوش‌طی‌کنین...مااااچ ب همتووون� ...

سلام عزیز دلم صبحت بخیر خوشگلم 

انشالله 😍😍😍😍

ی زخمی هزارساله هادِ جونم 💔

سلام‌دخترا خوبین؟؟؟خوش‌گذشته؟؟؟من میزبان‌یه خانواده عزیز و محترم شیرازی بودمسالایی ک‌اونجا زندگی‌میک ...

سلام عزیزم 

خدا رو شکررررر که بهت خوش گذشته 😍🥰

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

خوشگلا سلاااااام،صبح اول هفتتون بخیرانشالله این هفته رو‌‌پر‌از خبرای خوش‌طی‌کنین...مااااچ ب همتووون� ...

سلام عزیزم 

صبحتون بخیرررررر و شادی 

انشالله بهترین ها برات اتفاق بیافته 

منم امروز ناهار مهمون دارم

تازه ساعت ۱۰  جلسه اولیا و مربیان هم باید برم 

و پسر بزرگه  هم امروز  امتحان ادبیات و ریاضی داره باید کمکش کنم 🤩😍

فعلا👋👋

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلام عزیزم صبحتون بخیرررررر و شادی انشالله بهترین ها برات اتفاق بیافته منم امروز ناهار مهمون دارم تا ...

سلام‌ بانو

بهتون‌خوش‌بگذره...