2777
2789
عنوان

دوستمو بعد بیست سال دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 36 پست

💋💋💋💋💋💋🌹👭❤😘

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدما عوض میشن

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه روز دخترم خیلی اصرار کرد که مامان بگو با بچه هاش بیان خونمون منم گوشی برداشتم گفتم دیگه وقتشه بیای یه سر به ما بزنی هم بچه های تو هم بچه های من دوست دارن با هم تو خونه بازی کنن هوا هم سرد شده 

هرچی من اصرار کردم گفت نه شدنی نیست و شاید بیام و شاید نیام و کلی کلاس گذاشت برام در حالیکه هر وقت بهش سفارش میدادم عین جن خودشو میرسوند

جالبه همون جا گفت دیدی سر کوچتون بنر تسلیت زدن اون پسر عموی شوهرمه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

ادما خیلی زود عوض میشن من آدم سراغ دارم در عرض دو ماه این قدر عوض شد که اصلا انگار از اول نمی شناختمش

بیست سال که دیگه خیلی هست

ناراحت نباش بچسب به خودت و زندگیت دوست واقعی هم فقط خدا ست

منم چند باری تا سرکوچتون اومدم همش یاد تو بودم بعد گفتم اومدی اما یه زنگ نزدی بگی یه توک پا میام ببینمت

خلاصه اونروز منو پیچوند بعد گفتم شاید خودش زنگ بزنه من دیگه زنگ نزدم با اون رفتاراش ناراحت بودم 

دیگه یکی دوماه گذشته الان ولی خبری از خانم نیست که حداقل پیگیر اون دعوت من باشه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

خیلی بده احساس میکنم دیگه همه آدمها شدن بنده  پوووول

هر رفتی یه آمدی داره 

شاید نمیخواد بیاد که تو نری خونش... 

پس بیخیال... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
ادما خیلی زود عوض میشن من آدم سراغ دارم در عرض دو ماه این قدر عوض شد که اصلا انگار از اول نمی شناختم ...

واقعا همینطوره...منم همینکارو کردم بزرگترین داراییم تو زندگی شوهر وبچه هامن 

منم ۱ ماه پیش بعد ۱۵ سال همکلاسیم را تو مراسم مادربزرگش دیدم

یه اکیپ بودیم زنگ تفریح و راه خونه با هم بودیم کلی خوش میگذشت

ولی کلی عوض شده بود و من دلم همون دختر ۱۵ سال پیش را میخواستم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
هر رفتی یه آمدی داره شاید نمیخواد بیاد که تو نری خونش... پس بیخیال...

نه مسئله اش اومدن خونه ما نیست کلا چشماش فقط دنبال پول شده

همون اوایل صحبت میکردیم گفتم با شوهرم صحبت کردم خونه رو بزرگتر کنیم

بخدا شبش زنگ زد گفت من با شوهرم صحبت کردم شوهرم اضافه کار میره املاکی کار میکنه بیا بهتون چند مورد نشون بده شما واحدتون رو بدید تا بزرگتر بگیرید

اصلا شوکه شدم گفتم بابا من یه چیزی گفتم حالا هنوز تازه دارم درموردش فکر می‌کنیم سریع مارو مرد مشتری🤣

جاری خودم تو این ۱۴ سال که با هم هستیم زمین تا اسمون تغییر کرده که از برکات ورود یه جاری دیگه ام است

ادمها خیلی رو هم اثر میگذارن

من خودم وقتی دیدم اون جاریم میخواد اینقدر تاثیر گذار باشه و میخواد بقیه را تغییر بده ازش کلا فاصلا گرفتم

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
منم ۱ ماه پیش بعد ۱۵ سال همکلاسیم را تو مراسم مادربزرگش دیدمیه اکیپ بودیم زنگ تفریح و راه خونه با هم ...

بخدا الان بری دو دقیقه حرف بزنی میگی این غریبه کیه دیگه برای چی وقتمو گذاشتم سرش

منم یه دوست دارم 

از اول ابتدایی باهم بودیم البته پدر و مادر هامون هم یکم دوستای قدیمی بودن 

خلاصه هر کدومشون سرگرم زندگیمون بودیم 

تا اینکه من ازش خبر گرفتم و شمارشو پیدا کردم  نمی‌دونم چرا دوسش داشتم 

چند سال اول خوب بود با هم در ارتباط بودیم ولی بعدش که وضع مالیشون خوب شد خیلللی عوض شد 

انگار ما رو نمی‌پسندید 

الان یکساله بهش زنگ نزدم اونم نزده 

جاری خودم تو این ۱۴ سال که با هم هستیم زمین تا اسمون تغییر کرده که از برکات ورود یه جاری دیگه ام است ...

جاری که اصلا اصلا باهات رفیق نمیشه جاری منم هرچی سعی کردم باهاش دوستی کنم تواین ۱۲ سالی که اومده بجاش باهام مکر وحیله کرد