2777
2789
عنوان

حرف زدن در خواب

166 بازدید | 16 پست

بچه ها من شوهرم تقریبا هر شب تو خواب یا یه چیزی میگه یا چشماشو باز می‌کنه و همه جا رو نگاه می‌کنه بعد می‌خوابه ، اول میترسیدم الان عادت کردم

اما امشب تازه از رو تخت بلند شد اومد پایین وایساد سر پا بعد نشست رو تخت من رفتم جلوش وایسادم

گفت : چته ؟ 

گفتم تو چته بیدار شدی

گفت می‌خوابم ساعت چنده ؟

بعد دراز کشید خوابید 

عجیب نیست ؟! 

شما تجربه ندارید ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم اینطوری بودم اصلا نترس این یه چیز ذهنی اتفاق میفته فقط بگو الان خوابی برو بخواب ازاین چیزا ...

خیلی میترسم 

میترسم بخوابم میگم نکنه تو خواب منو بلایی سرم بیاره 😑

دختر خاله من اینجوریه، یبار خونشون بودیم خواب بودیم یهو دیدم جلو درب ورودی هستش، ساعت ۲ شب، رفتم جلو گفتم مژده کجا، گفت میخوام برم نون بخرم ! آروم دستش رو گرفتم بردم سرجاش( ولی خواب بودا نباید یهو بیدار کنی،، حرف هم زیاد میزنه یچی میگه و دوباره میخوابه

خیلی میترسم میترسم بخوابم میگم نکنه تو خواب منو بلایی سرم بیاره 😑

نه گلم من حتی چند بار تو خواب به داییم زنگ زدم ازش بپرس شاید تو بچگی براش اتفاقی افتاده حتما قرآن بذار بخونه توی خونه عادی میشه برات قرآن بذار بالا سرش

وای خدا من سکته میکنم اگه در این حد باشه 😢

عزیزم اتفاقا نباید اینجوری باشی، بعضی ها اینجورین ، بعضی ها فشار کار و مخصوصا استرس، فکرو خیال زیاد.  البته از بچگی هم تاثیر داره ،، پرخوری آخر شب هم خیلی تاثیر داره ،