2777
2789
عنوان

بیماری روده تحریک پذیر خود جهنمه

703 بازدید | 25 پست

یادمه همه چی خوب بود تا ۶ سال پیش بخاطر یه شوک عصبی و استرس شدید گوارشم عجیب غریب شد 

تهوع نفخ دل‌درد حس سیری بی اشتهایی لرز سردرد بدن درد احساس دفع مکرر و کلی علامت دیگه از چند ساعت تا چند روز مهمون زندگیم میشد و بعدم می‌رفت و چند وقت بعد دوباره میومد 

بعد از کلی تحقیق و برو بیا فهمیدم هر ماده غذایی که اذیتم می‌کنه باید کلا حذف شه برای من پیاز سیر لبنیات سبزیجات خام و تندی جات و کافیین بود

یه مدت خوب بودم تا دوباره یه سری مشکلات باعث شد این بیماری باز استارت بخوره چون این مریضی مث آتشفشانه خاموشه بعد یهو یه چیزی دوباره فعالش می‌کنه 

الان متاسفانه باز درگیرش شدم 

مهم ترین عامل ایجادش استرسه که کنترلش فقط تو حرف راحته و یه شعاره و وقتی میاد سر وقتت نمیتونی باهاش بجنگی

می‌دونم خیلیا بهش مبتلا هستن 

این تاپیک و زدم هم تجربیاتم و بگم هم از تجربیات شما استفاده کنم ♥️

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

همش ناشی از سردی روده هاست 

شبا یه قاشق چای خوری اسفند رو با اب قورت بده تا ۴۰ شب 

البته اگه طبع گرمی نداری 

من میخورم هنوز دورش تموم نشده امیدوارم بهم جواب بده 

خیلی ها راضی بودن 

چون بلغم روده رو دفع می‌کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تموم مناسبت های مهم زندگیم دستشویی بودم

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

همش ناشی از سردی روده هاست شبا یه قاشق چای خوری اسفند رو با اب قورت بده تا ۴۰ شب البته اگه طبع گرمی ...

اتفاقا من خیلی طبعم سرده چقدر جالب که گفتید 

و متاسفانه همش سردی میخورم و با چیزای گرم قهرم 

ممنونم از راهنمایی تون 

ببخشید چرت و پرته

نه نیست

پسر من زخم روده داشت

با طب سنتی خوب شد کامل

یه لقمه غذا نیخورد از درد به خودش می پیچید

الان خداروشکر اضافه وزنم گرفته

فقط با چندتا جوشونده خوب شد

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

واقعا افتضاحه منم مثل شما تو ژنتیکم بود و با یه جرقه که چند سال پیش سر یه موضوعی کلی فشار بهم وارد ش ...

دقیقا منم ژنتیکی استرسی بودم از بچگی و بخاطر یه اتفاق این اومد افتاد وسط زندگیم 

نزدیک ده ساله اینجوریم نفخ وحشتناک ارشد حسابداری دارم دو ساله به خاطر نفخ لعنتی سر کار نمیرم سر کار روزی نبود که با گریه و ناراحتی نیام خونه به خاطر این که میخندیدن و مسخره میکردن انشاالله به سرشون بیاد اگه عدالتی باشه   دکتری نبود که نرفته باشم چقدر گیاهی و شیمیایی خوردم اما بی نتیجه 

دقیقا منم ژنتیکی استرسی بودم از بچگی و بخاطر یه اتفاق این اومد افتاد وسط زندگیم

اینش خیلی بده که ممکنه یهو بگیره در بهترین حالت ممکن صدا میده بعدشم که یا یبوست یا اسهال 

من قرص ای بی اس ممصرف میکنم هر ظهر پزشک بهم گفت تا موقعی که تو این موقعیت اضطراب زا هستی بخور