2777
2789
من وی و کراتین مصرف کردمتغذیه هم خیلی غذا می‌ خوردم و پروتیین زیاد تو سایت دیدین؟

بله

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

نه ندارم

چه خوب 

من دیپ دارم کارم سخته

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چربی تزریق کن البته چیز زشتی نیست

ممنون 

مبارکت باشه

در کل چقد طول میکشه بدن فرم بگیره؟

سن و قد و وزنت بهم بگو تا بگم

۳۱ 

وزن ۷۰ 

قد ۱۶۰ 

تو رژیم هستم روزی یک ساعت فیتنس کار میکنم

۳۱ وزن ۷۰ قد ۱۶۰ تو رژیم هستم روزی یک ساعت فیتنس کار میکنم

خوبه سنتون 

چون از ۳۵ به بالا خیلی سخته عضله ساختن

خیلی درگیر ترازو نباش چون تو میتونی ۷۰ کیلو عضله باشی یا ۷۰ کیلو چربی باشی که خیلی بدن متفاوتی بهتون میده

سر دو ماه تغییرات می‌بینید 

استمرار داشته باشین 

وی مصرف کن

خوبه سنتون چون از ۳۵ به بالا خیلی سخته عضله ساختنخیلی درگیر ترازو نباش چون تو میتونی ۷۰ کیلو عضله با ...

هر کی میبینه میگه بهت نمیخوره ۷۰ باشی 

بیشتر شکمم و پهلو دارم 

استخون بندی بدنم درشته 

بازم ممنون🌺

هر کی میبینه میگه بهت نمیخوره ۷۰ باشی بیشتر شکمم و پهلو دارم استخون بندی بدنم درشته بازم ممنون🌺

شکم و پهلو از تغذیه است و با ورزشم از بین نمیره عادت غذایی تون درست کنید 

ورزش برای فرم دهی انجام بدین

شکم و پهلو از تغذیه است و با ورزشم از بین نمیره عادت غذایی تون درست کنید ورزش برای فرم دهی انجام بدی ...

چشم 🌺

مصرف نان  لواش... و کربوهيدرات کم کردم 

قند و شکر حذف 

من وی و کراتین مصرف کردمتغذیه هم خیلی غذا می‌ خوردم و پروتیین زیاد تو سایت دیدین؟

برند وی و کراتینت چی بود اسی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

برند وی و کراتینت چی بود اسی

یه دوره کاله مصرف کردم که اصلا حجمی که دلخواه بود بهم نداد 

بعدش دوبیس مصرف کردم که خوب بود

کراتین هم یه برند امریکایی مصرف میکردم 

چون با کراتین ها ایرانی حالت تهوع میگرفتم

پیلاتس معمولی

واقعا تاثیرگذاره؟

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم بهتون) کاربرسال ۹۷ هستم که الکی الکی ترکیدم😒