2777
2789
میتونم منم ببینم ندیدم دارم روزبه روز اضافه میکنم منی که بهترین اندام رو داشتم شاید برام یه انگیزه ا ...

وزن مهم نیست 

وزن فقط یه عدده باید اندامت خوب باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی میشه منم ببینم

تازه شروع کردم رژیم و ورزش رو 

بذار تا انگیزه بشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اسی مکمل هم مصرف کردی 

عکس میشه بداری 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

مگه صورتتاتونم معلومه ک عکسو پاک میکنید😒

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم بهتون) کاربرسال ۹۷ هستم که الکی الکی ترکیدم😒

من پیلاتس معلق کار میکنممدرک نین جوتسو دارم بدنم عالیه اما یهو دارم اضافه میکنم نمیدونم چرا

غیر بدنسازی 

چه ورزشی خوبه برای فرم دهی باسنو رون  کوچیک نمیخام بشنا خوش فرمو توپر

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم بهتون) کاربرسال ۹۷ هستم که الکی الکی ترکیدم😒

به به 

من قبل تر هم فکر میکنم شما رو دیده بودم

خیلی خوب حجم گرفتی 

میشه لطفا بگی چه مکملی مصرف میکنی یا تغذیه چیه

به به من قبل تر هم فکر میکنم شما رو دیده بودمخیلی خوب حجم گرفتی میشه لطفا بگی چه مکملی مصرف میکنی یا ...

من وی و کراتین مصرف کردم

تغذیه هم خیلی غذا می‌ خوردم و پروتیین زیاد

تو سایت دیدین؟