2777
2789
عنوان

بهترین ورزش برای اندام اسکینی

567 بازدید | 32 پست

بازیگرای ترک و کره ای به نظرتون چه ورزشی میکنند که انقدر اندامشون رو فرمه؟

به نظرتون بهترین ورزش برای یه اندام اسکینی چیه؟

ممنون میشم کمکم کنید واقعا سردرگمم و نمیدونم چه ورزشی انجام بدم

عضله دوست ندارم😕

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیلاتساستاد پیلاتس خانمebru sali سرچ کن ببین هیکلش مد نظرته؟

ممنون عزیزم نگاه میکنم 

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    
پیلاتساستاد پیلاتس خانمebru sali سرچ کن ببین هیکلش مد نظرته؟

رفتم دیدم دقیقا همین اندام و دوست دارم خیلیییی خوب بود

توی پیجش هم هرچی میخوره میزارههم حرکات و ورزشاشومنم چندین ساله فالوور شم

فقط پیلاتیس کار میکنه؟

خیلی عالی بود هیکلش حتما فالوش میکنم

رفتم دیدم دقیقا همین اندام و دوست دارم خیلیییی خوب بود

منم از عضله بدم میاد 

بنظرم خانم باید ظریف باشه

این خانم پنجاهو خورده ای سالشه

دوتا پسر داره

یکیش سرطان خون گرفت فوت شد

پسر بزرگش الان بیست و خورده ای سالشه

فقط پیلاتیس کار میکنه؟خیلی عالی بود هیکلش حتما فالوش میکنم

اره دیگه الان عکس هیکلمو میزارم

منم باهاش پیش رفتم 

فقط سریع نگاه کن بر میدارم‌البته در نظر بگیرید من از ایشون قدم کوتاهتره

و من یک زایمان هم داشتم 

منم از عضله بدم میاد بنظرم خانم باید ظریف باشهاین خانم پنجاهو خورده ای سالشهدوتا پسر دارهیکیش سرطان ...

موافقم واقعا ظرافت زنانه یه چیز دیگس آفرین به اراده و پشت کارش 

اره دیگه الان عکس هیکلمو میزارممنم باهاش پیش رفتم فقط سریع نگاه کن بر میدارم‌البته در نظر بگیرید من ...

باشه عزیزم