2777
2789

سلام قشنگا❤️

حقیقتا من توی این دنیا کسیو ندارم .امشب دلم گرفت یکمی. به دوستم که گفتم دوستم می‌گفت وقتی دلش میگیره می‌ره پیش مامانش یا خواهرش باهاش حرف میزنن . اما قسمت من نشده حقیقتا🙃 میشه امشب خواهرمی باشی بهم انرژی مثبت بدی؟

میدونی آبجی من دلم گرفت از این خبرا ولی می‌دونم خدا خیلیییی بزرگه .می‌دونم حل میشه و این دردا تهش قشنگه‌ولی درد یه وقتایی حسابی بهم فشار میاره مثل الان بی حال میشم .آبجی نگا نکن بدنم زخم شده ها .من خوب میشم ... یه ماه بیشتر نیست مگه نه؟ خیلی نمونده .من قویم دووم میارم مگه نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبجی حقیقتا زندگی هیچ وقت درست نمیشه قشنگم نمیشه ولی تو قوی هستی من بهت ایمان دارم هیچ درد و مشکلی بزرگتر و قوی تر از تو نیست تو از پس همه چی بر میای 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
چی شده عزیزم

راستش اتفاق اونقدر جدیدی هم نیست ولی خب ادمیه یه وقتایی از این حد از بی پناهی دلم میگیره🥺🙂 ولی ته دلم روشنه ها 

اینکه یکی وسط این بی پناهیام تمام سختیام به خودش اجازه داده همین زندگی نیم بندمم خراب کنه بیشتر دلمو می‌شکنه ...

می‌دونم دنیا بی رحمه ولی گاهی سخته .

کسی بالا سرم نیست جز خدا .زندگیمو با خون دل جمع کردم .یهو دیدم یه زن همجنس خودم اینطور با روح و روانم و آرزوهام داره بازی می‌کنه ... 

خدا بزرگه ... می‌دونم جوابشو میده ها ولی گاهی یادم میاد غصم میگیره

منم کسیو ندارم که باهاش حرف بزنم همیشه خودم به خودم کمک کردم بلند شم

پس خوب میدونی چقدر سخته مگه نه🙃❤️

من که به خودم افتخار میکنم .مطمینم توهم خیلیییی به خودت افتخار میکنی که انقدر قوی هستی🤍

راضیم اما امشب دلم میخواست منم خانواده داشتنو تجربه کنم ببینم دوستم منظورش چیه .

الان فهمیدم چقدر قشنگه این حس