2777
2789

هنوز طلاق نگرفتم وقت واسطه می‌فرسته بدون مهریه طلاق بده🤣🤣منم میگم طلاق نمیگیرم خوب ابله وقتی میگم طلاق نمیخوام یعنی مهریه آمو بده طلاق بگیرم کلا پنج تا سکه دارم🤣🤣🤣

هنوز طلاق نگرفتم وقت واسطه می‌فرسته بدون مهریه طلاق بده🤣🤣منم میگم طلاق نمیگیرم خوب ابله وقتی میگم ...

براهمون پنج سکه خودتو الاف کردی؟چرا نمیری نفقه بگیری 

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براهمون پنج سکه خودتو الاف کردی؟چرا نمیری نفقه بگیری

چون بدم میاد ازش رفته نشسته همه جا گفته زنم دوساله تو رختخواب راهم نمیده دادگاه هم میگه برو تکمین کن 🙂نمیخوام ریختشو ببینم 

چون بدم میاد ازش رفته نشسته همه جا گفته زنم دوساله تو رختخواب راهم نمیده دادگاه هم میگه برو تکمین کن ...

عزیز ارزش نداره خودتو الاف پنج تا سکش کردی بهش بگو اینم ارزونیه خودت اگر راهی دیگه واقعا نمونده برای زندگی جداشین که بتونی یه زندگی دیگه تشکیل بدی 

عزیز ارزش نداره خودتو الاف پنج تا سکش کردی بهش بگو اینم ارزونیه خودت اگر راهی دیگه واقعا نمونده برای ...

من 15سالم بود زنش شدم نزاشت درس بخونم الآنم 25سالمه تاپیک قبلمو بخونی تقریبا همه چیز میاد دستت دوتا بچه هم دارم ده ساله زنشم در حسرت یه بار بگه حاضر شو بریم بازار برات خرید کنم موندم الان مفت طلاق بده که به ریش من بخنده میخوام این همه سال منو اذیت کرد اذیتش کنم 

من 15سالم بود زنش شدم نزاشت درس بخونم الآنم 25سالمه تاپیک قبلمو بخونی تقریبا همه چیز میاد دستت دوتا ...

حالا که پولی نمیده  بچه هاتو میزاشتی پیشش میفهمید چقد سخته جم کردنشون  بزار زحمت بکشه برای بچه ها...چون دادگاه ها برای مهریه سخت گیری نمیکنن