2777
2789
عنوان

ای آقایی که الان داری این تاپیکو میخونی

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 68 پست
چه ایده جالبی باریک الله

میدونی کدوما رو میگم اون قدیمیا که تهش ی مروارید رنگی بود 😂انگار خودشم سوزن تمنه بود 😁😁😁

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل اينکه بشينم تو تاکسي اگه يه آقا جلو باشه ميگم بره عقب بشينه.تا حالام همشون قبول کردن خداييش

وای من گفتم مث بززز جلو رو نگاه میکرد و انگار نه انگار

من پیش خودم گفتم اگر کر باشه حداقل افق دیدشو میتونست بده سمت من😓😓😓

انگار جلو حلوا خیرات میکنن

🌸🍃 مواظب رفتارتون با دیگران باشید چون         🌎زمین🌍 به طرز عجیبی گرده🔮
میدونی کدوما رو میگم اون قدیمیا که تهش ی مروارید رنگی بود 😂انگار خودشم سوزن تمنه بود 😁😁😁

وای پاچیدمممم😂😂😂😂

حالا اگه موضوع پوزیشن و راهکارهای جلوگیری بود پیداشون میشدا الان که باید باشن نیستن, میبینید؟😂

چون راننده رو نمىشناسم اينجا ازش تشكر كنم اسم شهرش رو مى گم

يه با ما رفته بوديم دزفول دوتا خانم سوار تاكسى شديم راننده اجازه نداد يه آقا بياد كنارمون بشينه حركت كرد بعد گفت 

هيچ وقت تو تاكسى كنار يه آقا نشينيد

خدا روزيش رو زياد كنه🤲🏻

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
خب همین اتفاق افتاده دیگه فرهنگ تاکسی نشینی رو باید دوباره به همه گوشزد کرد

یس

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

من یه بار سوار تاکسی شدم ،اصلا حواسم نبود پیاده شدنی خواستم حساب کنم مرده گفت اقا حساب کردن،دیدم پسره حساب کرده هبچی دیگه یه رب پسره رو همونجا نگه داشتم شلوارشو کراوات کردم زدم دوره گردنش گفتم دگه از این دستو دلبازی ها نکن

به ی نکته توجه نکردید دوستان

فقط در صورتیکه کنار ی خانوم میشینن لنگشون فراخه

وقتی بغلدستیشون از جنس خودشون انقدر جمع میشنن که جاییشون اصابت نکنه به مردهای دیگه  

خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار

اسی جان، اصلا اومدیم نشستیم جلو، خود راننده رو چی کنیم؟ چند وخ پیش توی یه تاکسی دختره نشسته بود جلو، راننده دستشو گذاشته بود رو صندلی دختره کنار پاش 😫😫😫 اونم به یه کانالی فرستاده بود که خسته شدیم

هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگری مقایسه نکن، به دیگران حسادت نکن و از زندگی خود راضی باش و این برای تو بهتر است اگر بدانی.

آقا یه موضوعی
 منم تو تاکسی میشینم خودمو جمع میکنم که اگه بغلم مرد هست نچسبم بهش ولی دیروز یه مورد برام پیش اومد دلم خیلی پره
تو تاکسی عقب من بودم و یه آقا یه خانم جلو تاکسی رو گرفت و سوار شد کجا؟ هفت تیر به ولیعصر که پر از تاکسیه خالی و.... آقا خیلی محترمانه پیاده شد و خانم سوار شد رسما اومد رو پای من نشست هی هم آرنجشو فرو میکرد تو من . دلم میخواست بهش بگم آدم حسابی 1 خیلی حساسی بذار یه ماشین خالی بیاد سوار شو 2 این آقا کلی فاصله داره باهات چه مرگته دیگه.
مرسی   اه 

وای من گفتم مث بززز جلو رو نگاه میکرد و انگار نه انگار من پیش خودم گفتم اگر کر باشه حداقل افق دیدشو ...

کوتاه نميومدي ميگفتي آقا با شمام

برادر

هوي 

اخوي

لاخواهر لا مادر

لاخواهر مادر؟  

آقا یه موضوعی  منم تو تاکسی میشینم خودمو جمع میکنم که اگه بغلم مرد هست نچسبم بهش ولی دیروز یه ...

دقیقا.. یه زنه قشپگ ارنجش تو دهنم بود

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab