میدونی کدوما رو میگم اون قدیمیا که تهش ی مروارید رنگی بود 😂انگار خودشم سوزن تمنه بود 😁😁😁
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه بار سوار تاکسی شدم ،اصلا حواسم نبود پیاده شدنی خواستم حساب کنم مرده گفت اقا حساب کردن،دیدم پسره حساب کرده هبچی دیگه یه رب پسره رو همونجا نگه داشتم شلوارشو کراوات کردم زدم دوره گردنش گفتم دگه از این دستو دلبازی ها نکن
اسی جان، اصلا اومدیم نشستیم جلو، خود راننده رو چی کنیم؟ چند وخ پیش توی یه تاکسی دختره نشسته بود جلو، راننده دستشو گذاشته بود رو صندلی دختره کنار پاش 😫😫😫 اونم به یه کانالی فرستاده بود که خسته شدیم
هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگری مقایسه نکن، به دیگران حسادت نکن و از زندگی خود راضی باش و این برای تو بهتر است اگر بدانی.
آقا یه موضوعی منم تو تاکسی میشینم خودمو جمع میکنم که اگه بغلم مرد هست نچسبم بهش ولی دیروز یه مورد برام پیش اومد دلم خیلی پره تو تاکسی عقب من بودم و یه آقا یه خانم جلو تاکسی رو گرفت و سوار شد کجا؟ هفت تیر به ولیعصر که پر از تاکسیه خالی و.... آقا خیلی محترمانه پیاده شد و خانم سوار شد رسما اومد رو پای من نشست هی هم آرنجشو فرو میکرد تو من . دلم میخواست بهش بگم آدم حسابی 1 خیلی حساسی بذار یه ماشین خالی بیاد سوار شو 2 این آقا کلی فاصله داره باهات چه مرگته دیگه. مرسی اه