2777
2789
عنوان

ای آقایی که الان داری این تاپیکو میخونی

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 68 پست

حرفم اینه منم اصلا خوشم نمیاد یه مرد بهم بچسبه
ولی هر چیزی حدی داره . نمیشه ما بخوایم تو اجتماع باشیم ولی از مرد ها به خاطر حضورمون سواری بگیریم. من اصلا موافق عقب فرستادن آقایون نیستم. هر چند بعضی مردا خودشون خیلی با شعورن و این کارو میکنن ولی خودم هیچ وقت از کسی انتظار این حرکت رو ندارم. اگه کسی هم بخواد به قصد آزار پاش رو باز کنه حتما اعتراض میکنم ولی گاهی واقعا خانم ها بیشتر از حد وسواس به خرج میدن 

کوتاه نميومدي ميگفتي آقا با شمام برادر هوي  اخوي لاخواهر لا مادر لاخواهر مادر؟   &nbs ...

😂😂😂😂😂مررردم از خنده

🌸🍃 مواظب رفتارتون با دیگران باشید چون         🌎زمین🌍 به طرز عجیبی گرده🔮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار سوار تاکسی شدم دو طرفم مرد بودن ولی یکیشون انقد مثبت بود بنده خدا پاهاشو جمع کرده بود خودشو حسابی جنع کرده بودو سرشم برگردونده بود سمت شیشه و یه قران کوچیک دستش بود میخوند☺بنده خدا انقد خودشو اذیت کرد میخواستم بگم بیخیال داداش راحت باش😄

ولی اکثرموارد مردا همونطورن که شما گفتین تو تاکسی

من یبار سوار تاکسی شدم دو طرفم مرد بودن ولی یکیشون انقد مثبت بود بنده خدا پاهاشو جمع کرده بود خودشو ...

وای بنده خدا چقد موذب بوده😂😂😂

🌸🍃 مواظب رفتارتون با دیگران باشید چون         🌎زمین🌍 به طرز عجیبی گرده🔮

سلام.حق با شماست.

.ادم باید همه رو ناموس خودش بدونه و مثل خواهر و مادر خودش باشن.

ولی منم گله دارم از اون دختر خانمی که اون روز تو تاکسی داشت میومد .. من

هرچی خودمو جمع تر میکردم ایشون فشارش رو بیشتر میکرد هی میومد این طرف تر..

باعث شد من 200 متر نرسیده به مقصد پیاده بشم و تو بارون پیاده برم. 

خیلی خوبه بعضی خانم ها هم رعایت کنند.

یا علی

آقای تعمیرکار هستم در خدمت کاربران.(تعمیرکار لوازم خانگی)    به  تاپیک هام سر بزنید  میتونه براتون مفید باشه.
همسرمن هم دقیقا مشکل شما رو داره😄

جالبه همیشه تو جامعه به مرد یا به زن تیراندازی میشه و مورد هدف قرارش میدن

و هر دو طرفین سعی دارن طرف و جنسیت مقابل رو مورد شماتت و.. قرار بدن..

تو همین سایت با همین تاپیک خیلی ها میان میگن درسته مردا فلان شدن و..

یکی نیومد و نمیاد اعتراف کنه که اره اقایون هم یه جاهایی اذیت میشن باید فاصلمون رو رعایت کنیم!

آقای تعمیرکار هستم در خدمت کاربران.(تعمیرکار لوازم خانگی)    به  تاپیک هام سر بزنید  میتونه براتون مفید باشه.

وایییی استارتر داغ دلمو تازه کردی خواهر😦😦😦😦بخدا میشینی تو تاکسی عذابه قبر روادمه لعنتیا خودشونو جمع نمیکنن یه بار دوتا مرده نشسته بود من دیگه تقریبا داشتم به شیشه ی ماشین چنگ میزدم😤😤😤😤ای اقاییی که داری این تاپیکو میخونی بخدا زن واسه زدن نیست😢😢بدنم درد میکنه😢😢اقایی که این تاپیکو میخونی لطفا جلوی یه خانم حرف زشت نزن که طرف اب شه بره تو زمین...

هعییییی حرف زیاده کو گوش شنوا😢

یا ایتهاالنفس المطمئنه الرجعی الی ربک الراضیه المرضیه...عاشق این ایه ام💞💖💞