2777
2789
عنوان

کیا با تخمک اهدایی و اونم بار اول مامان شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 64390 بازدید | 108 پست
از کی قراره بگیری ؟نزدیکت نباشه بهتره ، نشون ندید بهتره

بزودی، ولی نشونش نمیدم، مجبور شدم شمارشو بگیرم، باید بعدش باهاش کات کنم، شوهرم گفت بزار مثل دوستت باشه نمیتونم واقعا نمیتونم، میترسم مثل تو فیلما بشه

بزودی، ولی نشونش نمیدم، مجبور شدم شمارشو بگیرم، باید بعدش باهاش کات کنم، شوهرم گفت بزار مثل دوستت با ...

چرا از این مراکز به صورت ناشناس تخمک نمیگیری . کلا از کسی بگیر که نه اون بدونه نه تو 

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونین چیه؟ اون کسی که قراره بهم تخمک بده گفت بعد بهم نشونش میدی؟ اولش گفتم باشه، ولی نمیتونم سخته ...

اصلا قرار نیس شما با اون حرفی داشته باشید ابدا بهتره از همین حالا کات کنید در ضمن بچه که مال اون نیست پنجاه درصد ژن اون تموم شد رفت ک تو رحم خودت بزرگ میشه نشونش نده

اگه ناشناس باشه بهتره 

ناشناس بود، غریبست، ولی بخاطر اینکه مطمئن بشم ازش باهاش در ارتباطم، برام مهمه، البته فقط خودم و نه شوهرم، معرف خودش شمارشو داد، ولی بعدش باید باهاش کات کنم.

البته بهش گفتیم اگه مثبت بشه به امید خدا، یه شیرینی جدا بهش میدیم، ولی دیگه باهاش کات میکنم، چیکار کنم؟ خوب میترسم

هیچ وقت فکرشم نمیکردم دست سرنوشت منو به همچین جایی بکشونه و بتونم به این کار خودمو راضی کنم

میشه لطفا جواب من بدید

خدایا به داده و نداده ات شکر ، حکمتت رو شکر ،  اما با این دل پر دردم چه کنم !!!!!!!

دوست خوبم من تجربه مشابه ندارم ولی میدونم که احتمال مثبت شدنش مثه کاشت باید باشه یعنی صد در صد نیست ولی خوب اگه اسپرم و تخمک سالم باشن احتمال موفقیت بیشتره،به امید خدا که همون بار اول مثبت بشه