2777
2789
عنوان

کیا با تخمک اهدایی و اونم بار اول مامان شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 64416 بازدید | 108 پست

درباره احساست به بچه هم ،انتظار نداشته باش به محض باردار شدن عاشقش بشی ،به جز یه عده افراد معدود که از همون اول عاشق بچن معمولا یه مدت زمان میبره که آدم با شرایط جدید کنار بیاد،من خودم از سه ماهگی بچم عاشقش شدم ،شما هم که اهدایی گرفتین مطمئن باشین که احساس مادرانتون مثه بقیست چون تو وجود شما رشد میکنه خودتون شیر بهش میدین و تربیتش میکنین وجود اون کاملا وابسته به شماست

استاتر ببخشید برام سوال شد یعنی شما خودتون تخمک گذاری دارید و بهتون پیشنهاد اهدایی دادن

عزیزم زمانی که ذخیره تخمک کم میشه ، در واقع هم از لحاظ کمیت هم کیفیت کم میشه که معمولا ذخیره زیر 1 به روش طبیعی بارداری بعیده

خدایا به داده و نداده ات شکر ، حکمتت رو شکر ،  اما با این دل پر دردم چه کنم !!!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر خصوصیات ژنتیکی هم خیلیا بچشون اصلا شباهتی بهشون نداره و کاملا ژن و خصوصیات همسرشونو داره بنابراین اصلا احساس بدی نداشته باشین،انشالا که به زودی مادر میشین و همه این نگرانی ها فراموش میشه😍

ایشالله با تخمک خودت نتیجه بگیری عزیزم

ممنون گلم ، عزیزم توهم بدلت بد راه نده ایشالا همون بار اول نتیجه بگیری مامان بشی

خدایا به داده و نداده ات شکر ، حکمتت رو شکر ،  اما با این دل پر دردم چه کنم !!!!!!!
این مامان اهورا که میگین بجز استاتر کیه؟؟

مادر همون بچه دو ساله که اسمش اهورا بود توسط ناپدری تجاوز بهش شد بعد کشتش 

بعد همه جا میگفتن مادر اهورا فلان کرد مادر فلان اهورا فلان گفت 

چطور نشنیدی 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏

سلام دوستان تخمک اهدامیکنم ساکن کرج متاهل دارای دوفرزندسالم ازمایشامم دادم سالمم وذخیره تخمدانم بالاست درصورت تمایل به ایدیه من درتلگرام پیام بدید samiraz66@ رحم هم اجاره میدم

۰۹۳۰۲۸۰۶۶۵۵دوستان اهداکننده یاگیرنده تماس بگیرید