من قراره تخمک اهدایی بگیرم، خیلی فکرم درگیره، کیا تجربشو داشتن و حسشون چیه؟ همون بار اول باردار شدین؟ و قبلش میکرو ناموفق داشتین؟ احساستون نسبت به اون بچه چیه؟ خواهش میکنم کمکم کنید!!!
درباره احساست به بچه هم ،انتظار نداشته باش به محض باردار شدن عاشقش بشی ،به جز یه عده افراد معدود که از همون اول عاشق بچن معمولا یه مدت زمان میبره که آدم با شرایط جدید کنار بیاد،من خودم از سه ماهگی بچم عاشقش شدم ،شما هم که اهدایی گرفتین مطمئن باشین که احساس مادرانتون مثه بقیست چون تو وجود شما رشد میکنه خودتون شیر بهش میدین و تربیتش میکنین وجود اون کاملا وابسته به شماست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از نظر خصوصیات ژنتیکی هم خیلیا بچشون اصلا شباهتی بهشون نداره و کاملا ژن و خصوصیات همسرشونو داره بنابراین اصلا احساس بدی نداشته باشین،انشالا که به زودی مادر میشین و همه این نگرانی ها فراموش میشه😍
نمیتونم دیگه انتظار بکشم، هم سن شوهرم داره میره بالا هم خودم، بعدا به چه دردم میخوره؟ حوصلشو ندارم و اختلاف سنی زیاد به چه درد میخوره که هیچ کدوم حرف همو نفهمیم.