2777
2789
عنوان

کیا با تخمک اهدایی و اونم بار اول مامان شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 64390 بازدید | 108 پست

خانمهای محترمی که در این باره تجربه دارن بیان بگن خیلی خوب میشه تا این دوست خوبمون از استرسش کم بشه امیدوارم همه منتظرها به حق مرضیه زهرا جواب بگیرن

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به لحاظ بیولوژیک، 50درصد کروموزوم های جنین متعلق به فرد صاحب تخمک است، اما وقتی تخمک یک زن در رحم زن دیگری قرار می گیرد، رفتار ژن در محیط کاملاتغییر پیدا می کند. به عبارتی طی 9 ماه بارداری که جنین در رحم زن قرار می گیرد، ولو آنکه او صاحب تخمک نباشد، ژن های جنین تغییر رفتار داده و بیشتر به طرف مادری که جنین را در رحم دارد و خصوصیات او، گرایش پیدا می کند. این مطلب از نظر علمی به اثبات رسیده و مقالات زیادی با مستندات به دست آمده در مجلات معتبر علمی چاپ شده است

دختر عموم که از خواهر بهم نزدیکتر هست، از طریق جنین اهدایی مادر شد. شوهرش مشکل داشت و بخاطر قوانین و هم مسائل عقیدتیش رفت دنبال جنین اهدایی. به قول خودش اول حرکتهای بچش را که حس کرده بود، میگفت اصلاً اینقدر عاشقش شدم که دیگه اصلاً اهدایی بودن را فراموش کردم. الان هم یک پسر 3 ساله مثل ماه دارند که زن و شوهر دوتایی عاشقشند. والله اینقدر که ایشون و همسرش عاشق بچشونند، من اینقدر نیستم. در ضمن الان هم رفته دنبالش که انشالله بچه دوم را هم با اهدایی اقدام کنه.

میدونین چیه؟ اون کسی که قراره بهم تخمک بده گفت بعد بهم نشونش میدی؟ اولش گفتم باشه، ولی نمیتونم سخته ...

از کی قراره بگیری ؟نزدیکت نباشه بهتره ، نشون ندید بهتره

راز خوشحال زندگی کردن ،توقع نداشتن از دیگران است...
کاش منم بار اول مامان بشم و عاشقش بشم. بخاطر شوهرم چون دوسش دارم تصمیم به این کار گرفتم

اصلا نگران نباش مادر میشی و عاشقش هر نوزاد با فطرت پاک ب دنیا میاد ک مهرش به دل اونی ب دنیا اورده میشینه 

راز خوشحال زندگی کردن ،توقع نداشتن از دیگران است...

بچه دختر عموم زیاد شبیه مادر و پدرش نیست که به همه میگند که به مادربرزگ شوهرش رفته بچه. ولی مثل مادرش باهوش و زیرک و شیرین زبونه. خلاصه عشقه. هیچ کی به جز من این مسئله را نمیدونه که بچه از جنین اهدایی بوده و جالب اینجاست که 2 ماه پیش بچه ویروس بدی گرفته بود و بیمارستان بستری شده بود و عمم که در مسافرت بود زنگ زده بود و میگفت خوابش را دیدم مریض بوده به من بگید چی شده و هر چی بهش می گفتم که چیزیش نیست بچه قبول نمی کرد و بعد بهش گفتیم یکی دو روز تو بیمارستان بستری شده تا تب و اسهالش کنترل بشه و بر میگرده ولی عمم میگفت خون خون را میکشه و  وقتی به دستش سرم زدند انگار به دست من سرم زدند.