2777
2789

من معمولا تاپیک میزنم راهکار یا سوال داشته باشم درردل نمیکنم بخاطر عزیز فوت شده ام 

خیلی ناراحت بودم دیشب تاپیک زده بودم که 

یکی گفت از دغدغه هات مشخصه بزرگ نشدی

یا خیلی میبینم یک نفر تاپیک میزنه

یکی میگه فقط بخاطر همین ناراحت شدی من از تو بدترم

الان دغدغه ات فلان چیزه؟دغدغه ات فلان رنگ لباسه؟داری پز میدی؟

مشکلات زندگی ادما باهم فرق داره 

شما میتونید برید اورانیوم غنی کنید پرمشغله های عزیز پردغدغه

بعضیا نظری ندارن میتونن دهنشون بببندن درسته؟

قصد توهین ندارم به کاربرای باشخصیت🌷

🌜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیلی که همه تاپیکام قفله:

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

آره والا. من بعضی اوقات از فشار درس خسته میشم نا امید میشم‌میام اینجا یکم درد و دل کنم

یکی میگه

سطح دغدغه:

کاش دغدغه منم همین بود

دغدغت دیگه آرزومه

بیای دبیرستان پاره میشی این شوخیه

بابا بستونه دیگه یعنی چی آخه

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

این که خوبه چند وقت پیش تو یه تاپیک یه حرفی زدم که کاملا عقلانی و منطقی بود طرف یه نگاه به تاپیکام انداخته اومد هر چی از دهنش دراومد گفت یکی نیست اخه بی شعور مگه کسی که لنگ پوله شعور و شخصیت نداره

آره والا. من بعضی اوقات از فشار درس خسته میشم نا امید میشم‌میام اینجا یکم درد و دل کنمیکی میگهسطح دغ ...

بعضیا درک ندارن که مشغله ها و مشکلات ادم ها مثل هم نیستن

🌜