2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی

543 بازدید | 28 پست

سلام به نظرتون هزینه یه سیسمونی معمولی بدون کمد و ویترین و کالسکه و کریر تو سال ۱۴۰۳ چقد در میاد 

و اینکه تختای کنارمادر که گهواره این ب نظرتون خوبن؟ کسی داشته ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه ی خاصی از وسایلی ک تو سیسمونی خریدین داشتین که خوب یا بد ب دردتون خورده باشه یا بی استفاده مون ...

کریر نخر منم نخریدم روروئک نخر منم نخریدم 

ی سری اسباب بازی اصلا نمیخواد 

لباس سرهمی جورابدار فوقش یکی 

نوزادی سایز صفر فوقش ی دست 

زیاد لباس سایز بزرگ نخر کاپشن نخر فعلا

وان و ی سری لوازم پلاستیک نیاز نیست 

فین گیر نمیخواد😁

الحمدلله رب العالمین ...
کریر نخر منم نخریدم روروئک نخر منم نخریدم ی سری اسباب بازی اصلا نمیخواد لباس سرهمی جورابدار فوقش یکی ...

عالیه. برای حمامش ینی چیا بخرم؟ وان لازم نداره؟ 

برای زمان تولد همون لباس ست بیمارستانی کافیه؟ چون میگن سایز صفر تا دو سه هفته بیشتر نمیپوشه 

عالیه. برای حمامش ینی چیا بخرم؟ وان لازم نداره؟ برای زمان تولد همون لباس ست بیمارستانی کافیه؟ چون می ...

ست بیمارستانی لازم نیست 

وان نمیخواد 

تشت که تو حمام داری 

لیف و شامپو و صابون بچه بخر با حوله 

پتوی دورپیچ بخر یا قنداق فرنگی 

کریر نمیخواد 

لباس دو تا زیردکمه آستین کوتاه بخر با دو تا شلوار و کلاه نوزادی 

جوراب نوزادی یا شلوار جورابدار 

دو تا آستین بلند نوزادی سایز صفر و یک 

بعد فصل ۲ ماهگی را در نظر بگیر ممکنه تو سرما باشه یا گرما بعد با توجه به نیازت خرید کن

الحمدلله رب العالمین ...
خب پس نیاز نیست زیاد لباس بخری همون سایز صفر و یک بخر فوقش ی دونه سرهمی نوزادی

لباسا با توجه ب برند و مارکی ک دارن خیلی تفاوت قیمت دارن؟ حالا واقعا فرقیم دارن تو کیفیت؟ یا همون معمولی بخرم؟

لباسا با توجه ب برند و مارکی ک دارن خیلی تفاوت قیمت دارن؟ حالا واقعا فرقیم دارن تو کیفیت؟ یا همون مع ...

ی سری برندها واقعا خوبه 

من خودم مارک نکست خریدم فقط چیزایی که لازمه و ی سری هم مارک لوپیلو مرگ نداره لامصب 

الحمدلله رب العالمین ...

الان برای نی نی تو دلم ۵۰ تومن کنار گذاشتیم ک یک ماه دیگه بریم خرید براش

به نظرم تخت کنار مادر واجبه چون تو سالن پذیرایی میاد نمیشه ک رو زمین باشه از ۳۴ هفتگی انشالله براش میخرم

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

لباسا با توجه ب برند و مارکی ک دارن خیلی تفاوت قیمت دارن؟ حالا واقعا فرقیم دارن تو کیفیت؟ یا همون مع ...

چون کوچولو هستن و بدن حساسی دارن حتما باید ۱۰۰ درصد پنبه باشه ک زخم نشه

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿