2777
2789

کل النگوهات بدی دوتا از اونا ک عکس گزاشتی میشه بخری 

و اینکه طلا اگه گرمی 4600 هست ازت حدود گرمی 4 بر میدارن

اولا قیمت دسته دوم کمتره

بعدم باز یه چیزی به عنوان جوش ها ازش کم میکنن

از اینا بگیرم

چ خوشگله 

اسی کد تخفیف نداری ب من بدی؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجا که میخوام برم عوض کنم بهم گفت ازشون کم نمیکنم نمی‌دونم راست گفته یا نه

تو اجرت و مالیات جبران می‌کنه.. اصلاااااا باور نکن.. قیمت تعویض با فروش فرق داره، ممکنه ده گرم طلا برداره و ده گرم طلا بهت بده، اما قیمت این دو متفاوته، ضمن اینکه طلای جدید اجرت و مالیات داره 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
من ۲ سال قبل که طلا گرمی ۱۵۰۰تقریبا بود ۶۸ گرم طلا دادم و ۱۵ میلیون پول .بهم ۶۴ گرم طلا دادن.دیگه ال ...

الان پول هم دارم ولی دوست داشتم النگو هام هم عوض کنم که در این صورت اصلا عوض نمیکنم پول رو خرید میکنم 

الان پول هم دارم ولی دوست داشتم النگو هام هم عوض کنم که در این صورت اصلا عوض نمیکنم پول رو خرید میکن ...

واقعا تجربه کردم اصلا اصلا عوض نکن.اگر میخوای چیزی بخری یه چیز خیلی قشنگ بخر که تا چند سال ازش خسته نشی.

میدونی تقریبا هر ۵ بار تعویض کل طلا رو از بین میبره .یعنی همش میشه اجرت و مالیات

واقعا تجربه کردم اصلا اصلا عوض نکن.اگر میخوای چیزی بخری یه چیز خیلی قشنگ بخر که تا چند سال ازش خسته ...

النگو هام تازه خریدم ولی چون سایز دو هست یکم برام بزرگه میخوام النگو قطور بردارم که سایز یک بندازم که در این صورت میزارم گاوصندوق دستبند کارتیر میخرم