2777
2789
عنوان

چنین آدمی رو اخراج کنیم یا نه❓️❓️

2008 بازدید | 99 پست

من خیلی بدم میاد از اینکه نون کسی رو آجر کنم .

ولی یکی هست که واقعا آزارم داده و کارش رو درست انجام نمیده تو کارش خیلی تخلفات انجام داده و بی ادبه و مشکل اخلاقی داره و ....

میتونم به راحتی اخراجش کنم چون ۲ بار تذکر دادم ولی متوجه نمیشه . (اوایل در برابر کاراش سکوت میکردم بعدش با آرامش و شوخی بهش تذکر دادم ولی نفهمید آخرین بار با زبون تند تذکر دادم .)

به شدت هم بی ادبه هر دفعه که تذکر دادم دعوا میکنه و کلی اعصاب من رو به هم میریزه.

آخرین بار دیگه از دستش زدم به سیم آخر و کلی داد زدم سرش و کلی دعواش کردم بهش هم یه فرصت دادم که خودشو اصلاح کنه . ولی الان بازم داره رفتارای اشتباهش رو انجام میده .

**یه زن جوان هست و به پول این کار احتیاج داره دلم میسوزه براش ولی واقعا نمیتونم از مشکلات اخلاقی و بی ادبی و بی فرهنگیش بگذرم .

شما جای من بودین چیکار میکردین؟اخراجش میکردین یا بازم بهش فرصت میدادین؟ چی بهش میگفتین؟

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

چه کاری و چی میکنه

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگفتم این اخرین فرصتته و ی برگه میذاشتم مینوشتم اگه اینکارا رو باز انجام بدی بدون هیچ حرفی اخراجی تهشم امضاش میکردم دیگه بقیش میل خودشه

حالش بده دلیل نمیشه شمارو ناراحت کنه

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

مثلا چیکار میکنه عزیزم مثال میزنی

مشکل اخلاقی داره دلم نمیخواست بازش کنم ولی با چندین نفر هست و میاد تو محیط کار برای همه تعریف میکنه 

همه بدشون میاد چون به جای اینکه کارش رو انجام بده درگیر پارتنراشه .

با همه درگیر میشه دعوا میکنه و فحش میده بدون دلیل .

کارش رو درست انجام نمیده هر روزی دلش بخواد نمیاد و ..

و ....

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

مشکل اخلاقی داره دلم نمیخواست بازش کنم ولی با چندین نفر هست و میاد تو محیط کار برای همه تعریف میکنه ...

این خانم هرجا بره اخراجش میکنن 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

یه شیفت میاد یا دو شیفت.؟

یه شیفته . ساعت کاری خیلی کمه در حد ۲ ساعت مشخص باید کار کنه همون ۲ ساعت هم همه رو اذیت میکنه .

چه کاری و چی میکنه

مشکل اخلاقی داره دلم نمیخواست بازش کنم ولی با چندین نفر هست و میاد تو محیط کار برای همه تعریف میکنه 

همه بدشون میاد چون به جای اینکه کارش رو انجام بده درگیر پارتنراشه .

با همه درگیر میشه دعوا میکنه و فحش میده بدون دلیل .

کارش رو درست انجام نمیده هر روزی دلش بخواد نمیاد و ..

و ....

یه شیفته . ساعت کاری خیلی کمه در حد ۲ ساعت مشخص باید کار کنه همون ۲ ساعت هم همه رو اذیت میکنه .

بیخیال بابا بزار بشینه یه بار هشدار جدی بدین چون میگی ب پول نیاز داره 

حتما پول کنه ک اینجوری می‌کنه 

چقدره حقوقش ؟