2777
2789
عنوان

چنین آدمی رو اخراج کنیم یا نه❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 99 پست
خواهش میکنم قشنگم❤️❤️روتین باید شوینده و تونر و ابرسان و ضدآفتاب بگیرید در کنار یکی از اونا کرم ها . ...

مرسی عزیزدلم 💚 🥰

فقط اون کرم ضد لک شبا بزنم؟؟ 

روزا لازم نیس بزنم؟ 

واینکه ابرسان قبل صد افتاب بزنم اشکالی نداره؟ 

ببخشید سوال میپرسم

اگه اخرین هشدار رو جدی بهش دادی و بازم بی توجهی کرد اخراجش کن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم لیست کارها و رفتارهایی که باعث ازار دیگران شده رو بنویس بذار جلوش ..و نحوه درست رفتار و کار کردن رو هم براش کتبا بنویس و اعلام کن که اگر میتونه طبق این شرایط رفتار کنه میتونه بمونه وگرنه باید بعد یکماه بره ..یکماه هم فرصت برای پیدا کردن شغل جدیدشه .کاملا جدی باشید وگرنه دیگه نمیتونید از پسش بربیاید .دلیل نداره چون نیاز مالی داره باعث ازار دیگران باشه

مرسی عزیزدلم 💚 🥰فقط اون کرم ضد لک شبا بزنم؟؟ روزا لازم نیس بزنم؟ واینکه ابرسان قبل صد افتاب بزنم ا ...

اره عزیزم فقط شب ها بزن 

روتین یکبار صبح یکبار شب انجام بده 

صبح ها همه روتین رو انجام بده پشت سر هم ولی شب ها یکم متفاوت تره ...

شب ها اول صورتتو بشور با شوینده که آلودگی نداشته باشه و ۱_۲ ساعت بعد ضدلک رو بزن به صورتت اما ماساژ نده که خودش کم کم جذب بشه بذار نیم ساعت بمونه رو پوستت بعدش با آب ولرم بشور و بعدش مرطوب کننده یا ابرسان بزن و بخواب . (شب ها بعد از ضدلک تونر نیازی نیست)

ابرسان حتما باید زیر ضدآفتاب بزنی مشکلی نداره عزیز

**کرم ضدلک سیسپرسا هم خوبه الان اومد تو ذهنم اونم قیمت مناسبی داره کیفیتش خوبه اگه کوجیک اسید اردن و سیستئامین رو پیدا نکردی سیسپرسا بگیر.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اگه اخرین هشدار رو جدی بهش دادی و بازم بی توجهی کرد اخراجش کن

ممنونم از راهنماییتون❤️ حتمااا عزیزم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ممنونم از راهنماییتون❤️ حتمااا عزیزم

قربانت گلم

قبول دارم احساسات یه وقتایی مانع تصمیم گیری درست میشه، اما حتما بهش غلبه کن چون شما هم تذکر دادی چند بار و هم بهش فرصت دادی

اگه بیشتر از این بخوای رو بدی به عنوان کارفرما دیگه حرفت خریدار نداره نه برای ایشون و نه برای بقیه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

به نظرم لیست کارها و رفتارهایی که باعث ازار دیگران شده رو بنویس بذار جلوش ..و نحوه درست رفتار و کار ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون عزیزم لطف کردین❤️

بله ۲ روز پیش که این تاپیک رو زدم بهشون پیام دادم گفتم دیگه نیان سرکار . ایشونم چند روزه که نمیاد سرکار. حتما الان میرم همین کاری که شما گفتین انجام میدم تا الان که فرصت داره بشینه به کارای اشتباهش فکر کنه و بعد اگه تاثیر نداشت اخراجش میکنم بره .

قربانت گلمقبول دارم احساسات یه وقتایی مانع تصمیم گیری درست میشه، اما حتما بهش غلبه کن چون شما هم تذک ...

بله کاملا درست میگید تا همینجا هم اشتباه کردم باهاش راه اومدم 🥲حتما میفرستمش بره👍❤️