2777
2789
عنوان

چنین آدمی رو اخراج کنیم یا نه❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 99 پست
اینبار بنویس ک بترسه بفهمه جدییدفعه بعدی حتما اخراجش کن دلت نسوزه

چشم حتما 

مرسی از راهنماییت عزیزدلم❤️🙏

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

این بعدا خودتم ازونجا اخراج میکنه 🤭😂اینجور ادما ی همچین شخصیتی دارن

اره انقدر پررو هست همیشه به این فکر میکنم که خداروشکر جایگاهی نداره اگه جایگاهش یکم بالاتر بود همه رو اخراج میکرد😅😂

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین یه بار بگو از فردا نیا سرکار خیلی جدی بترسونش بعد ازش قول بگیر که دیگه تکرار نکنه چون اگر همش ب ...

مرسی از راهنماییت عزیزم🙏❤️

پس امروز بهش میگم دیگه نیاد سرکار حقوق هم نمیدیم تا خودشو اصلاح کنه .

اگه تا ۳ روز بعد درست شد برمیگرده اگه نشد ميندازم بیرون 

ولی با شناختی که ازش دارم میدونم که بازم نمی‌فهمه به کارش ادامه میده فقط میترسونمش که حداقل از همه یه معذرت خواهی بکنه بعد اخراج بشه . 

حکم اخراجش بنویس بصورت صوری...بده بدستش ...خوب ک التماس کرد و توبه اونوقت بگو آخرین فرصت روبهت میدم

مرسی از راهنماییتون عزیزم❤️🙏

پس فعلا میترسونمش که حداقل یه معذرتخواهی از همه بکنه و بخواد جبرانش کنه اگه تکرار کرد ميندازم بیرون

مرسی از راهنماییت عزیزم🙏❤️پس امروز بهش میگم دیگه نیاد سرکار حقوق هم نمیدیم تا خودشو اصلاح کنه .اگه ...

خواهش میکنم گل

اره اینطوری حداقل عذاب وجدانت هم کم میشه 

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
اوه بازم زیاده دیگه برا یه شیفت مثلاذساعت کاریش چطوره

ساعت کاریش متغیره ولی خیلی کمه تا نهایت ساعت ۱ ظهر میمونه .

مرسی از راهنماییتون عزیزم❤️🙏پس فعلا میترسونمش که حداقل یه معذرتخواهی از همه بکنه و بخواد جبرانش کنه ...

تیغ برآن گر بدستت داد روزی روزگار

هرچه میخواهی ببر...اما نبر نان کسی

فدا دل پاکت...مهربونم

آره بترسونش

آغا من از ۸تا۳سرکارم حدود۸تومن میدن

ایشون از ۸ تا ۱ میمونه حدود ۱۳ تومنه .

بستگی به شهر و کار و ...داره ولی با کارای اشتباه و زشتی که ایشون انجام داده واقعا لایق هزار تومن هم نیست .

تیغ برآن گر بدستت داد روزی روزگارهرچه میخواهی ببر...اما نبر نان کسیفدا دل پاکت...مهربونمآره بترسونش

مرسی وقت گذاشتین عزیزدلم لطف کردی چشم😍❤️❤️🙏

مرسی وقت گذاشتین عزیزدلم لطف کردی چشم😍❤️❤️🙏

من جای شما باشم باهاش تسویه میکنم و میگم خیلیها ازتون شاکی بودن و متاسفانه دیگه نمیتونید این جا کار کنید چون مشکل درست شده و کارمندهای دیگه هم اعتراض کردن ،

نمیدونم سمتت چیه ولی مدیر خوب و توانمند مدیریه که بتونه با انواع و اقسام نیروها کار کنه و از تخصصشون استفاده کنه وگرنه اخراج کردن که راحت ترین کاره

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن