2777
2789
عنوان

چنین آدمی رو اخراج کنیم یا نه❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 99 پست
بهش میگفتم این اخرین فرصتته و ی برگه میذاشتم مینوشتم اگه اینکارا رو باز انجام بدی بدون هیچ حرفی اخرا ...

دقیقا آخرین بار همینکارو کردم بهش گفتم خودتو اصلاح کن یکبار دیگه تکرارش کنی میندازمت بیرون .

ولی بازم تکرار کرد....

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا آخرین بار همینکارو کردم بهش گفتم خودتو اصلاح کن یکبار دیگه تکرارش کنی میندازمت بیرون .ولی بازم ...

اینبار بنویس ک بترسه بفهمه جدیی

دفعه بعدی حتما اخراجش کن دلت نسوزه 

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

دقیقا آخرین بار همینکارو کردم بهش گفتم خودتو اصلاح کن یکبار دیگه تکرارش کنی میندازمت بیرون .ولی بازم ...

این بعدا خودتم ازونجا اخراج میکنه 🤭😂اینجور ادما ی همچین شخصیتی دارن

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

به نظرم اخراجش کنید تازه قدر میدونه و سر کار بعدیش آدم میشه شما هم که میگی بهش فرصت دادی دیگه عذاب و ...

خودمم خیلی دلم میخواد اخراجش کنم چون خیلی همه رو آزار داده . ولی نیاز مالی داره دلم میسوخت براش . 

چند روز موقتا اخراجش کنم اگه پشیمون شد و خودشو تغییر داد برش گردونم؟؟ یا کلا بندازمش بیرون؟

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

مشکل اخلاقی داره دلم نمیخواست بازش کنم ولی با چندین نفر هست و میاد تو محیط کار برای همه تعریف میکنه ...

ببین یه بار بگو از فردا نیا سرکار خیلی جدی بترسونش بعد ازش قول بگیر که دیگه تکرار نکنه 

چون اگر همش بهش هشدار بدی فکر میکنه فقط حرف میزنی و اخراج نمیشه

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
بهش بگو به دنبال کار جدید باش و تا اونموقع میتونی ابنجا کار کنی،حقوقشم تا روزی که اونجاست کامل بهش ب ...

اصلا این حرفا رو جدی نمیگیره یکبار گفتم با کمال پررویی میگه از اینجا نمیرم😅

ارامش خودت مهمتره این ادما دلسوزی ندارن اون به شما نیاز داره پس باید رعایت کنه

درست میگین 👌پس اقدام میکنم برای اخراجش .

ممنون از نظرتون ❤️

خواهرشوهرم منشیش با همه لاس میزد بر اخلاق بود و...آیتم بعد یک سال اخراجش کرد دختره بعد یه مدت خبرش ا ...

امیدوارم ایشونم بعد از اخراج سرش به سنگ بخوره یاد بگیره درست رفتار کنه 😅

بیخیال بابا بزار بشینه یه بار هشدار جدی بدین چون میگی ب پول نیاز داره حتما پول کنه ک اینجوری می‌کنه ...

پس الان یه پیام میدم دوباره تذکر میدم تا فردا اصلاح کنه خودشو . اگه فردا یه رفتار بد ببینم اخراج میکنم .

حقوقش زیر ۲۰ تومنه