2777
2789
عنوان

پسربچه ای که توی کویر غیب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4528 بازدید | 112 پست
دو سه ثانیه فقط بچه رو تنها گذاشته فقط سرشو برگردونه بگه اب کجاست..یه قدم ازش دور شده فقط...اصلا هیچ ...

شما سرعت عمل خزندگان رو دست کم میگیری 

چندثانیه براشون کافیه و مهلت هیچ سروصدایی هم نیست چون فوق العاده لونه های عمیقی دارن 

ادم های قدیمی از تنوع خزندگان منزوی توی بیابون بی خبر بودن اما براساس تجربه میدونستن خطرناکن تعبیر میکردن که جن داره و فلان 

اما الان شما رده بندی خزندگان بزرگ جثه ایران رو ببینی وحشت میکنی تو روز هم استاد استتار هستن یه گروه مستند ساز باید  کلی باید مهارت داشته باشه تا چندتا شات ازشون بگیره   ولی شب گرد و شب شکارن

حال متکلم از کلامش پیداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی وقت پیش شنیدم اینو

تو یکی از روستاها

زمستونم بوده

خواهره برادره رو میبره دسشویی

میره ک اب داغ بیاره

میاد میبینه نیس

فقط چند تا تیکه لباسش اون طرف تر افتاده

میفهمن ک گرگ اومده بردتش😢

وای خدای من...چقدر وحشتناک😢😢😟 هیچ حدسی ندارم که‌چی شده ولی الهی همونجور که یهو غیب شده یهو هم سالم برگرده😔😔

سعی کنین از چیزای اعتیادآور دوری کنین....سیگار...الکل....چای....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد...یه آدمی که بِ....
بچه هم کنار ماشین بوده...یعنی مادره در ماشین باز کرده وبچه روگذاشته روزمین...

😨😨😨😨😨فقط صبر بده بهشون خدا.

وقتی خیلی پولدار نباشی خوبیش اینه که کسی به خاطر پول طرفت نمیاد بدیشم اینه که کلا کسی طرفت نمیاد

دو سال پیش شهر ما توی ایام عید بود دو تا خانواده با هم میرن بیرون توی دشت...بچه سوار ماشین عموش میشه و نیمه راه بهونه مامانشو میگیره ..عمو هم ماشینو نگه میداره کنار جاده و بهش میگه اینجا وایسا بابات با ماشین پشت سرمونه میاد سوارت میکنه...حالا نگو بابای بچه از یه مسیر دیگه میره و بچه...

خلاصه شب میشه و مامانه به خیال اینکه بچه پیش عموشه میاد سراغش و تازه متوجه میشن بچه توی جاده مونده....برمیگردن تو جاده دنبالش ولی صبح مرده ی بچه رو پیدا میکنن که از وحشت درختو بغل کرده بوده همونجور مرده بوده..فقط خدا میدونه اون بچه کوچیک تو اون دشت تک و تنها تو تاریکی چقد وحشت کرده که دووم نیاورده

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
شما سرعت عمل خزندگان رو دست کم میگیری  چندثانیه براشون کافیه و مهلت هیچ سروصدایی هم نیست چون ف ...

وای نمیدونستم همچین خزندگان وحشتناکی توی کویر هست

کاش تو سهم من بودی❤️
شما سرعت عمل خزندگان رو دست کم میگیری  چندثانیه براشون کافیه و مهلت هیچ سروصدایی هم نیست چون ف ...

خوب بچه باید 1صدای درمیاورد دیگه بی صدا که نمیشه اگه حیوون برده باشه ،کویرم که انقدر ساکته کوچکترین صدایی شنیده میشه

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕
دو سال پیش شهر ما توی ایام عید بود دو تا خانواده با هم میرن بیرون توی دشت...بچه سوار ماشین عموش میشه ...

😢😢😢😢😢

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏