2777
2789
عنوان

ظهور خیلی نزدیک شده😍😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 52 پست
الهی بیاد ودنیا رو نجات بده

شک نکن گلم به زودی این اتفاق میفته🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که میدونم لیاقت ندارم و نیستم ولی برای کل دنیا خوبع

چرا نباشی.مطمئن باش که همه مون هستیم و باهم اومدن آقاجانمون رو جشن میگیریم😍

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

یعنی چی خروج سفیانی وحشتناکه گفتین از چه لحاظ

خیلی جنایتها در حق شیعه مرتکب میشه و ناموس شیعیه رو خیلی اهانت میکنه😔

یعنی میان داخل ایران🥺

روایت ها میگه در شام از از مناطقی از ایران هم نام بردن که پیشروی خواهد کرد فکر میکنم تا مرز مرودشت.ایران مهد غیرت مندان هستش هیچ کسی جرات نفوذ نداره🦋

روایت ها میگه در شام از از مناطقی از ایران هم نام بردن که پیشروی خواهد کرد فکر میکنم تا مرز مرودشت.ا ...

اخی الهی زودتر بیاد تموم بشه کشتار اینهمه زن وبچه بی گناه تو خاور میانه تموم بشه ارامش بگیره این دنیا انشالله

به زودی تاپیک موضوع مورد نظررو میزارم🤩

ظهور بی‌شک خیلی نزدیک شده این لحظات رو چندین سال پیش خوابشو دیدم. هم جنگ و هم ظهور امام. همه ی رویاهای صادقه ام تعبیرشده.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
اخی الهی زودتر بیاد تموم بشه کشتار اینهمه زن وبچه بی گناه تو خاور میانه تموم بشه ارامش بگیره این دنی ...

ان شاءالله به زودی ظهور اتفاق میفته عزیزم اینو مطمئنم🌹

ظهور بی‌شک خیلی نزدیک شده این لحظات رو چندین سال پیش خوابشو دیدم. هم جنگ و هم ظهور امام. همه ی رویاه ...

ان شاءالله به زودی همه مون امام نازنین مون رو میبینیم و به آرامش میرسیم😍

ما فرج و ظهورش را نزدیک میبینیم و مخالفان بعید میدانند!

الان من مخالفم ؟؟

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن