خیلی خوشحالم که میتونم امام نازنینمون رو ببینم ولی نمیدونم طاقت اتفاقات نفس گیر قبل ظهور داریم یا نه.یکیش خروج سفیانی هستش که بسیار وحشتناک هستش و سوریه هم بهم ریخته.خدایا بهمون رحم کن و امام مظلوممون رو برسون بهمون🤲🦋
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
من گفتم ظهور نزدیکه و شما گفتی فکر نمیکنم و ماهم توی دعای عهد اینو یاد گرفتیم که ما ظهور را نزدیک میدانیم اما مخالفان شما دور
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخشید داخل سایت ها نوشته سفیانی به خراسان هم حمله میکنهشما دقیق اطلاعات ندارین که این درست هست یا ...
بله گلم منم دیدم اما هدف عمده شون تصرف شام و عراق هستش و خیلی جنایت ها با شیعه خواهند کرد متاسفانه
آره دیدم داخل اینترنت ....با ایران کار نداشته باشن فقط🦥
سوریه و عراق هم با شیعیان کار دارن متاسفانه
نوشته بود ماه رجب میان و بعد این ماه هم ماه رجبه...و سوریه هم سقوط کرده...نمیدونم خیلی بنظرم همه چی ...
اوهوم ان شاءالله امسال عیدفطر کنار آقاجانمون جشن میگیریم❤️🦋
اونکه آره و قطعا هم از ایران آدما میرن کمکیکهو دیدی خودم پاشدم رفتم جنبه درمانی
باهم میریم.منم کمکت میکنم🦋
عزیزم اتفاقات قبل ظهور رو میتونی تیتر وار بگی سرچ کنیم که اطلاعاتم رو بالا ببرم
گلم خیلی نشونه ها هستش که خیلی هاش اتفاق افتاده و چندتاش در شرف وقوع هستش.مثل اینکه زنها شبیه مردها میشن.مردها لباس زن میپوشن.افراد با غیرت برای حفاظت ناموسشون مجبورن به کوه ها پناه ببرن.گناه میشه ارزش و افتخار.کوچکترها حرمت بزرگترها رو نگه نمیدارن.حروم خوری رواج پیدا میکنه.خیلیها حج رو برای فخرفروشی میرن و....خیلی ها اتفاق افتاده و چند تاهم در شرف ظهور اتفاق میفته مثل خروج سفیانی.شنیده شدن صیحه آسمانی.قتل نفس زکیه.خروج دجال و... که توی نت راجع بهشون بزنی میادش گلم🌹
عاممم فکر کنم امسال نشه چون سفیانی ۹ ماه حکومت میکنه🤔ولی خب واقعا دلم میخواد زنده باشم و خانوادمم ...
اوهوم درست میگی شاید نماز امسال نشه اما سال جدید که میشه ببینیم آقا جانمون رو😍