2777
2789
عنوان

ظهور خیلی نزدیک شده😍😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 52 پست
الان من مخالفم ؟؟

من گفتم ظهور نزدیکه و شما گفتی فکر نمیکنم و ماهم توی دعای عهد اینو یاد گرفتیم که ما ظهور را نزدیک میدانیم اما مخالفان شما دور

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

من گفتم ظهور نزدیکه و شما گفتی فکر نمیکنم و ماهم توی دعای عهد اینو یاد گرفتیم که ما ظهور را نزدیک می ...

ببخشید داخل سایت ها نوشته سفیانی به خراسان هم حمله می‌کنه

شما دقیق اطلاعات ندارین که این درست هست یا نه.

🤍🌱️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید داخل سایت ها نوشته سفیانی به خراسان هم حمله می‌کنهشما دقیق اطلاعات ندارین که این درست هست یا ...

بله گلم منم دیدم اما هدف عمده شون تصرف شام و عراق هستش و خیلی جنایت ها با شیعه خواهند کرد متاسفانه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

بله گلم منم دیدم اما هدف عمده شون تصرف شام و عراق هستش و خیلی جنایت ها با شیعه خواهند کرد متاسفانه

نوشته بود ماه رجب میان و بعد این ماه هم ماه رجبه...

و سوریه هم سقوط کرده...

نمی‌دونم خیلی بنظرم همه چی نزدیکه

🤍🌱️ 
آره دیدم داخل اینترنت ....با ایران کار نداشته باشن فقط🦥

سوریه و عراق هم با شیعیان کار دارن متاسفانه 

نوشته بود ماه رجب میان و بعد این ماه هم ماه رجبه...و سوریه هم سقوط کرده...نمی‌دونم خیلی بنظرم همه چی ...

اوهوم ان شاءالله امسال عیدفطر کنار آقاجانمون جشن میگیریم❤️🦋

اوهوم ان شاءالله امسال عیدفطر کنار آقاجانمون جشن میگیریم❤️🦋

عاممم فکر کنم امسال نشه چون سفیانی ۹ ماه حکومت می‌کنه🤔ولی خب واقعا دلم میخواد زنده باشم و خانوادمم زنده باشم همگی و باهم ببینیم این روزا رو...

🤍🌱️ 
اونکه آره و قطعا هم از ایران آدما میرن کمکیکهو دیدی خودم پاشدم رفتم جنبه درمانی

باهم میریم.منم کمکت میکنم🦋

عزیزم اتفاقات قبل ظهور رو میتونی تیتر وار بگی سرچ کنیم که اطلاعاتم رو بالا ببرم

گلم خیلی نشونه ها هستش که خیلی هاش اتفاق افتاده و چندتاش در شرف وقوع هستش.مثل اینکه زنها شبیه مردها میشن.مردها لباس زن میپوشن.افراد با غیرت برای حفاظت ناموسشون مجبورن به کوه ها پناه ببرن.گناه میشه ارزش و افتخار.کوچکترها حرمت بزرگترها رو نگه نمیدارن.حروم خوری رواج پیدا میکنه.خیلیها حج رو برای فخرفروشی میرن و....خیلی ها اتفاق افتاده و چند تاهم در شرف ظهور اتفاق میفته مثل خروج سفیانی.شنیده شدن صیحه آسمانی.قتل نفس زکیه.خروج دجال و... که توی نت راجع بهشون بزنی میادش گلم🌹

گلم خیلی نشونه ها هستش که خیلی هاش اتفاق افتاده و چندتاش در شرف وقوع هستش.مثل اینکه زنها شبیه مردها ...

مممنونم عزیزم

شروع رژیم ۱۹دی .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۶۲ .....وزن کنونی ۶۷...میخوام تا 

عاممم فکر کنم امسال نشه چون سفیانی ۹ ماه حکومت می‌کنه🤔ولی خب واقعا دلم میخواد زنده باشم و خانوادمم ...

اوهوم درست میگی شاید نماز امسال نشه اما سال جدید که میشه ببینیم آقا جانمون رو😍