خیلی خوشحالم که میتونم امام نازنینمون رو ببینم ولی نمیدونم طاقت اتفاقات نفس گیر قبل ظهور داریم یا نه.یکیش خروج سفیانی هستش که بسیار وحشتناک هستش و سوریه هم بهم ریخته.خدایا بهمون رحم کن و امام مظلوممون رو برسون بهمون🤲🦋
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فرشتتتهههههه؟ درخواست دوستی بدم قبول میکنی؟ حس میکنم عقایدمون بهم نزدیکه
سلام گلم با کمال میل🦋