2777
2789
عنوان

ظهور خیلی نزدیک شده😍😔

1569 بازدید | 52 پست

خیلی خوشحالم که میتونم امام نازنینمون رو ببینم ولی نمیدونم طاقت اتفاقات نفس گیر قبل ظهور داریم یا نه.یکیش خروج سفیانی هستش که بسیار وحشتناک هستش و سوریه هم بهم ریخته.خدایا بهمون رحم کن و امام مظلوممون رو برسون بهمون🤲🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

هزار ساله ......

فکر نمی کنم 😊😊

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزار ساله ......فکر نمی کنم 😊😊

ما فرج و ظهورش را نزدیک میبینیم و مخالفان بعید میدانند!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

عزیزم اینهمه ساله میگن ظهور نزدیکه امل نبوده متاسفانه

امیدتو از دست نده و ظهور نزدیک بدون فقط مخالفان حضرت ظهور دور میدونن🦋

😢😢🥺معلوم نیست اخر الزمان چند سال طول بکشه ،کاش اقا ظهور می کردن دیگه خسته شدیم 😥

خسته نشو گلم دعا کن🦋

اگه بر اثر اتفاقات قبلش بمیریم چی؟ من دلم میخواد تو جامعه ی آرمانی زندگی‌کنم

ان شاءالله با آقاجانمون زندگی میکنیم ما حقمون هستش با آرامش در کنارشون باشیم.ما کلی زخم زبون خوردیم🦋