2821
2789
عنوان

بتا۱۰۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 81 پست
عزیزمممم بارداری تیکرتو متوجه نشدم انشاالله بسلامتی بدنیا بیاد سزارینی یا طبیعی؟ من هم به غذاها شیر ...

ممنون گلم  

میخوام سزارین بشم. من سه ماهه اول همش کسل و خسته و تنبل و گرسنه بودم. سیر نمیشدم. 

انشاله نی نی شما صحیح و سالم به دنیا بیاد. و دوران بارداری خوبی داشته باشی

پریودت چ جوری بود؟ آخه منم افتادم رو خون ریزی فک کردم پریود شدم نگو حامله م.بعد که دیدم خون ریزیم د ...

من ابان ک پریود نشدم حتی لکه بینی هم نداشتم حالا نمیدونم خوبه یا بد ولی حالتای پریودو داشتم و خیلی اذیت بودم عقب ک افتاد دیگ شک کردم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اشتباه تایپی بوده ببخشید مهر منظورم بود

خب پس اینجور بیشتر از یه هفته.گذشته

دوازده روز از تاریخ پریودت گذشته

هزار کاملا طبیعیه  

مبارکهههه

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
منم ۲۹ مهر آخرین پریودیم بود  امروز وارد هفته ۶ شدم

واقعا؟یعنی منم الان ۶هفتمه؟؟؟دکتر بهت گفت؟؟من نشده فعلا برم دکتر

ولی تو نت سرچ کردن زده بود ی هفته و نمیدونم چند روز

ولی خودم گفتم اخه ی هفته ک نمیشه و رو حساب خودم گفتم نهایتا ۳هفته باشه

میشه بگید چطوری حساب کردید؟

خب پس اینجور بیشتر از یه هفته.گذشته دوازده روز از تاریخ پریودت گذشته هزار کاملا طبیعیه   &nbs ...

مرسی عزیززم اره من سه شنبه رفتم ازمایش ولی امروز رفتم جوابو گرفتم

انونروز جواب مثبتو تلفنی گرفتم امروز ک رفتم گرفتم دیدم بتام۱۰۰۰بوده

واقعا؟یعنی منم الان ۶هفتمه؟؟؟دکتر بهت گفت؟؟من نشده فعلا برم دکتر ولی تو نت سرچ کردن زده بود ی هفته ...

آره عزیزم ۵ هفتت تموم شده 

من دقیقا روز موعد پریودی رفتم دکتر و برام حساب کرد 

۲۱ آذر هم برام وقت گذاشته انشاالله برم برای شنیدن صدای قلب 

من دو روز بعد موعدم بتام بالاي 1000 بود و يك قلو دارم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
آره عزیزم ۵ هفتت تموم شده  من دقیقا روز موعد پریودی رفتم دکتر و برام حساب کرد  ۲۱ آذر هم ...

وای خداااااای من پریودت چند روزه بود مهرماه؟من ۷ روزه بود

پس من حتما باید این هفته برم دکتر یعنی قلب بچمم تشکیل شده؟؟؟اخه من اصلا شکمم بزرگ نشده ک هیچ اصلا لاغرترم شدم چرت؟توام همینطوری؟؟

اين سايت خيلي بهت كمك ميكنه واسه سن بارداري و اين چيزا https://farzand.net/due-date-calculator

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
وای خداااااای من پریودت چند روزه بود مهرماه؟من ۷ روزه بود پس من حتما باید این هفته برم دکتر یعنی قل ...

منم ۷ روزه 

برو دکتر عزیزم خودش بهت میگه ولی احتمالا همین تاریخی که به من گفت و دکترت به شما هم‌میگه چون تاریخ های پریودیمون یکی هست 

منم شکمم بزرگ نشده ولی از هفته پیش زیر شکمم درد دارم و گاهی طرف چپ گاهی راست درد میکنه 

که سوال کردم گفتن طبیعیه