2821
2789
عنوان

بتا۱۰۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 81 پست
عزیزمممم بارداری تیکرتو متوجه نشدم انشاالله بسلامتی بدنیا بیاد سزارینی یا طبیعی؟ من هم به غذاها شیر ...

ممنون گلم  

میخوام سزارین بشم. من سه ماهه اول همش کسل و خسته و تنبل و گرسنه بودم. سیر نمیشدم. 

انشاله نی نی شما صحیح و سالم به دنیا بیاد. و دوران بارداری خوبی داشته باشی

پریودت چ جوری بود؟ آخه منم افتادم رو خون ریزی فک کردم پریود شدم نگو حامله م.بعد که دیدم خون ریزیم د ...

من ابان ک پریود نشدم حتی لکه بینی هم نداشتم حالا نمیدونم خوبه یا بد ولی حالتای پریودو داشتم و خیلی اذیت بودم عقب ک افتاد دیگ شک کردم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اشتباه تایپی بوده ببخشید مهر منظورم بود

خب پس اینجور بیشتر از یه هفته.گذشته

دوازده روز از تاریخ پریودت گذشته

هزار کاملا طبیعیه  

مبارکهههه

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
منم ۲۹ مهر آخرین پریودیم بود  امروز وارد هفته ۶ شدم

واقعا؟یعنی منم الان ۶هفتمه؟؟؟دکتر بهت گفت؟؟من نشده فعلا برم دکتر

ولی تو نت سرچ کردن زده بود ی هفته و نمیدونم چند روز

ولی خودم گفتم اخه ی هفته ک نمیشه و رو حساب خودم گفتم نهایتا ۳هفته باشه

میشه بگید چطوری حساب کردید؟

خب پس اینجور بیشتر از یه هفته.گذشته دوازده روز از تاریخ پریودت گذشته هزار کاملا طبیعیه   &nbs ...

مرسی عزیززم اره من سه شنبه رفتم ازمایش ولی امروز رفتم جوابو گرفتم

انونروز جواب مثبتو تلفنی گرفتم امروز ک رفتم گرفتم دیدم بتام۱۰۰۰بوده

واقعا؟یعنی منم الان ۶هفتمه؟؟؟دکتر بهت گفت؟؟من نشده فعلا برم دکتر ولی تو نت سرچ کردن زده بود ی هفته ...

آره عزیزم ۵ هفتت تموم شده 

من دقیقا روز موعد پریودی رفتم دکتر و برام حساب کرد 

۲۱ آذر هم برام وقت گذاشته انشاالله برم برای شنیدن صدای قلب 

من دو روز بعد موعدم بتام بالاي 1000 بود و يك قلو دارم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
آره عزیزم ۵ هفتت تموم شده  من دقیقا روز موعد پریودی رفتم دکتر و برام حساب کرد  ۲۱ آذر هم ...

وای خداااااای من پریودت چند روزه بود مهرماه؟من ۷ روزه بود

پس من حتما باید این هفته برم دکتر یعنی قلب بچمم تشکیل شده؟؟؟اخه من اصلا شکمم بزرگ نشده ک هیچ اصلا لاغرترم شدم چرت؟توام همینطوری؟؟

اين سايت خيلي بهت كمك ميكنه واسه سن بارداري و اين چيزا https://farzand.net/due-date-calculator

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
وای خداااااای من پریودت چند روزه بود مهرماه؟من ۷ روزه بود پس من حتما باید این هفته برم دکتر یعنی قل ...

منم ۷ روزه 

برو دکتر عزیزم خودش بهت میگه ولی احتمالا همین تاریخی که به من گفت و دکترت به شما هم‌میگه چون تاریخ های پریودیمون یکی هست 

منم شکمم بزرگ نشده ولی از هفته پیش زیر شکمم درد دارم و گاهی طرف چپ گاهی راست درد میکنه 

که سوال کردم گفتن طبیعیه