2777
2789
عنوان

الویت تون مادرتونه یا بچتون

241 بازدید | 28 پست

خب نمیدونم چی بگم از کجا شروع کنم 

مادر بزرگ من بیمارستان بستریه کنسرو روده داره و عمل شده 

این از این ، اینم بگم که 3 شهر اونور تر از شهر خودمونه 

خب عملا بخوام بگم من ادم برونگرایی ام و تک فرزندم دوستام اکثرا ازم دورن و پدرم سرکاره و من خونه تک تنهام، از تنهایی متنفرم حقیقتا خصوصا الان که رو مود اوکی نیستم دوست ندارم الان تو این شرایط تنها باشم خصوصا که مامانم 5 صبح میره تا 7.8 غروب یسره 

و خیلی طولانی شده بگذریم 

نمیدونم این طرز فکرم درسته ولی حس میکنم الویت اول مادرم من نیستم بلکه مادربزرگمه درحالی که ادعا داره همیشه الویت زندگیش منم ولی هیچوقت شرایطی پیش نیومد که ثابت کنه والان نشون داده مادربزرگم الویتشه چون حاضر نیست بخاطرش 1 روز نره 

اینم بگم که بجز مادرم یه خاله و یه دایی دارم اونا شبا نوبتی میان میخوابن 

و خب مریض مون یعنی مامان بزرگم کار خاصی نداره دیگه ولی خب بیمارستان دولتی همینن دیگه وظیفه خودشون میندازن گردن همراه تو یه سرما بخوری بخوای بیای سرم بزنی میگن الا بلا همراه باید داشته باشی بگذریم 

دوست داشتم بدونم شما اگه تو همچین موقعیتی بودین حاضر بودین یه روز نرین پیش بچتون باشین؟ و همون یه روز بچتون الویت قرار بدین؟

مادرم کامنتا میخونه*

در هر شرایطی الویت اول و آخر همسرمه فقط 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما به مادرت وابسته ای وگرنه این مکقعیتا اصلا اولویت بندی نداره نرفته با مامانش مهمونی که بنده خدا مریضه مادر شمام وظیفه گردنشه که مراقب مامانش باشه به هرحال 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

تو‌همچین شرایطی مادر ولی شرایط عادی صد در صد بچم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
عزیزم شما به مادرت وابسته ای وگرنه این مکقعیتا اصلا اولویت بندی نداره نرفته با مامانش مهمونی که بنده ...

1 روز نمیتونه بخاطر بچش نره؟؟؟؟ 

این همه برای مادرش رفت یک روز بچش

پس چرا دروغ میگه که اوکی اولویتم تویی همیشه؟ 

نه وابسته نیستم فقط تنهام اگه کسی بود میومد پیشم مشکلی نداشتم 

1 روز نمیتونه بخاطر بچش نره؟؟؟؟ این همه برای مادرش رفت یک روز بچشپس چرا دروغ میگه که اوکی اولویتم تو ...

شرایط خاص منطق سرش نمیشه شرایط ایشونم خاصه شمام باید از یه جایی تمرین کنی که بعضی وقتا همه چیز بر وفق مراد نیست 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

با توجه به عمل مادربزرگتون الان الویت مادرشون باید باشه وشما هم باید درک. کنید

اوکیه پس اونم هر بلایی سرش اومد حتی داره میمیره من نمیرم مادرش بره. 

عزیزم توی شرایط عادی که واسه هردوتا وجود داره میتونی مقایسه کنی. توی شرایطی که مادربزرگت احتیاج به مادرت داره ولی تو فقط احساس تنهایی میکنی نباید مقایسه کنی‌

من چندسال پیش توی اوج کرونا، مادرم بیمارستان بستری شد و دخترم بشدت به من وابسته بود و ۳ ساله بود. مجبور شدم یه هفته کنار مادرم باشم چون توی شرایطی بود که سلامتیش درخطر بود و به همراهی من نیاز داشت. و این دلیل نمیشه که دخترم الویت من نباشه