2777
2789

سلام 

من پشت کنکورم امسال با بچه 

شب از ساعت 10 ونیم ميندازم رو پام زیاد تکون نمیدم که گیج نشه، بعد چراغام خاموش میکنم ک بخوابه ولی تا 2 یا 3 میشینه، نمیخوابه نمیزاره به درسم برسم، 3 هم که خوابید منم بیهوش میشم تا 9 صبح، چیکار کنم! ظهرم 1 ساعت می‌خوابه 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

درسو بذار کنار

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه با نوزاد چجوری میخوای درس بخونی. کنکور هم دادی رفتی دانشگاه بعدش چی. کلاسات چی. امتحانات چی. جون زیادی داری مگه دختر. هلاک میشی خب. بذار سه سال دیگه. دانشگاه خبری نیست بخدا

کنکور و درس مال خونه پدره

اگر میخوای تو خونه شوهر بخونی بچه دار 

نشو 

بچه دار شدی صبر کن از اب و گل در بیاد بعد درس بخون

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

عزیزم الان اصلا اصلا وقتش نیست یا برو آزاد یا بیخیال کنکور شو من پسرم ۴سالشه از صبح تا ظهر مهد میره شب هم ۹ میخوابه ولی خودم عصبی شده بودم دوسال پشت کنکور از بچم متنفر شده بودم هی میگفتم چرا الان بچه دار شدم و فلان بعد گفتم گور پدر همه چی بچم مهمتره الانم ماه دیگه میرم آزاد ثبتنام میکنم حداقل بچم اسیب نبینه وقت زیاده بزرگتر که شد شاید بشینم دوباره بخونم