2777
2789

من دختر جاریم لوزه داشت ولی خیلی غذا میخورد از اول ماشالله

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خر و پف می‌کنه ؟ یا لوزه های تند تند عفونت میکنه ؟ یه سر ببرش دکتر مطمئن بشی

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

خر و پف می‌کنه ؟ یا لوزه های تند تند عفونت میکنه ؟ یه سر ببرش دکتر مطمئن بشی

نه اصلا خروپف نمیکنه

یه سالی هم هس سرما نخوره خیلی سالمه اما غذا نمیخوره که نمیخوره

خب میشه سه سالش حالا کو تا چهار سال 😁وقتی غذا رو باهاش شروع کردی همش میکس میدادی؟

اره اشتباه دستم خورد اونو 

اره میکس دادم خیلی متاسفتنه علتشم همون نخوردنش بود عوق میزد هر چی میذاشتم دهنش

دکتر به نوه ی عمم گفته بود که بدغذایی بچه میتونه از لوزه باشه چون بلع براشون سخته بعد از عمل لوزه دخ ...

پسر من واقعا فاجعس الان بچه های سه ساله دیگرو میبینم با تسلط کامل به قاشق همه چی میخورن اما این حتی سر سفره نمیاد قاشق بر نمیداره

۳ سالشه امروز اتفاقا تولدشه

آخی مبارک باشه گلم

ان شاءالله موفقیت هاشو ببینی

خب ببر دکتر خیالت راحت شه. ببین برا لوزه علائم داره بزن نت بخون. مثلا تو خواب راحت نمیتونن نفس بکشن با دهن باز نفس میکشن. البته اونی که من دیدم اینجور بود

اره اشتباه دستم خورد اونو اره میکس دادم خیلی متاسفتنه علتشم همون نخوردنش بود عوق میزد هر چی میذاشتم ...

خب دلیلش همینه

عق زدنش هم طبیعی بوده و از مراحل رشد تا بچه بلعیدن رو یاد بگیره.

بد غذا شده چون مهارتی که باید تا یکسالگی یاد میگرفته رو درست یاد نگرفته و باعث بد غذایی اش شده. الان دیگه باید یسری راهکار بکار ببری تا این بد غذایی اش درمان بشه . اگه میتونی با مشاور صحبت کن