2777
2789
پسر من واقعا فاجعس الان بچه های سه ساله دیگرو میبینم با تسلط کامل به قاشق همه چی میخورن اما این حتی ...

ببر پیش دکتر گوش و حلق بینی دیگه خودش بررسی میکنه نیاز باشه عملش میکنه

آخی مبارک باشه گلمان شاءالله موفقیت هاشو ببینیخب ببر دکتر خیالت راحت شه. ببین برا لوزه علائم داره بز ...

هیچ کدوم علائم رو نداره اما حس میکنم حلقش یجوریه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببر پیش دکتر گوش و حلق بینی دیگه خودش بررسی میکنه نیاز باشه عملش میکنه

اره فردا یسر میبرم گلوش یجوریه فلش انداختم نگاه کردم مال خودمو شوهرمم نگاه کردم لوله مریش انگار بالاعه 🙁نمیدونم بخدا نمیفهمم

نه اصلا خروپف نمیکنهیه سالی هم هس سرما نخوره خیلی سالمه اما غذا نمیخوره که نمیخوره

مثلا احساس ضعف ، درد و خشکی گردن ، سردرد نداره ؟ یا غده لنفاویش بزرگ شده باشه؟ خارش گلو نداره؟ غذا نخوردن یکی از علائمش هست ولی ممکنه لوزه هم نباشه ها به نظرم همون دکتر بهترین کاره شاید طفلک یه مشکل دیگه داره که غذا نمیخوره 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

مثلا احساس ضعف ، درد و خشکی گردن ، سردرد نداره ؟ یا غده لنفاویش بزرگ شده باشه؟ خارش گلو نداره؟ غذا ن ...

مثلا دندون پوسیده شاید داشته باشه

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

هیچ کدوم علائم رو نداره اما حس میکنم حلقش یجوریه

ببین مامانا کلا همینن تو الان تا دکتر نبری که راحت نمیشی.

ببر اگه لوزه بود میگه اگرم نبود که ان شاءالله نیست باز بهت میگه مشکلش چیه و خیالت راحت میشه