2777
2789
عنوان

پسر ده ساله ام اعصابم رو بهم میریزه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالشه ؟

پنجمه نیمه اولیه ده سالشه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

ولی عزیزم‌ اگ ناراحت نمیشی ب این کارت رشوه دادن نمیگن

چاره ای ندارم 

پسر من بیش فعاله

دوس ندارم آرامبخش بهش بدم

شوهرمم میگه رشوس ولی یمدت که درست رفتار کنه عادت میکنه

زیادم بهش نمیدم روزی ده تومنه

البته هرچی نیاز داره براش میخرم اینو مازاد میدم بهش

ولی خیلی استقبال خوبی کرد

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

چاره ای ندارم پسر من بیش فعالهدوس ندارم آرامبخش بهش بدمشوهرمم میگه رشوس ولی یمدت که درست رفتار کنه ع ...

چی بگم‌ شما باز صلاح زندگیتونو بیشتر میدونی..باارزوی موفقیت روز افزون🌹💝

اسی باید رگ خواب پسر تو بگیری دستت ببین چه کارایی خوشحال ش می‌کنه ، چه خوراکیها و غذا های بیشتر دوست داره ، باهاش بازی کن و وقتایی که همه چی رو به راهه خیلی بهش محبت کن بوسه و نوازش و آغوشت جادو می‌کنه بهش جایزه بده در ازای پیشرفت و همکاری ش اون بچته مطمئن باش میتونی راه شو پیدا کنی ببین مثلاً پسر من عاشق اسنک‌و پیتزا و ساندویچ و ...برای تغذیه مدرسه ست اگر براش آماده کنم که ببره حاضره به خاطرم تا مریخ بره و برگرده😂یا از اینکه باهاش معمولی حرف بزنم و قربون صدقه ش نرم ناراحت میشه و دوست داره همیشه با کلمات محبت آمیز صداش کنم و اگه اینا رو حذف کنم غصه میخوره پس برای داشتن شون تلاش می‌کنه تو هم یه کم دقیق شو میتونی رگ خواب شو پیدا کنی راستی کارت کیمدی یادم رفت که معجزه می‌کنه هر وقت خیلی گل پسر باشه یه بسته براش جایزه میگیرم

امیدوارم موفق باشی♥️