2777
2789
عنوان

فواید ازدواج چیا هست

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 50 پست
الان میگی وقتی تو شرایط قرار بگیری ترجیح میدی اولویت زندگیت باشه تا کار و .... دیگه وقتی بچه میاد وس ...

آخه من معلمم تعهد دادم حداقل تا ۸ سال آینده نمیتونم انصراف بدک

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
اگه همسرت زودتر مرد خدای نکرده دو. ا. جونش . اونوقت چی؟!

میخواستم بنویسم «احتمالاً» تنها نیستی که فراموش کردم.

البته بچه ها هم میتونن باشن.

واقعیتش شاید دلیل اصلی من برای ازدواج ترس از تنهایی در زمان پیریه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم خیلی میترسم

انقد که همه گفتن ازدواج بده و فلان یا همه بهم میگن الان سرکار میری واسه خودت زندگی می‌کنی الکی شوهر نکن ک خودتو بدبخت کنی😂

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

میخواستم بنویسم «احتمالاً» تنها نیستی که فراموش کردم.البته بچه ها هم میتونن باشن.واقعیتش شاید دلیل ا ...

من ازدواج خوب رو به همه توصیه میکنم و و از تنهایی هم خوشم نمیاد . ولی به طور معمول احتمالا چند سالی رو خانم ها تنها زندگی میکنن 

آخه من معلمم تعهد دادم حداقل تا ۸ سال آینده نمیتونم انصراف بدک

خب شرایط شما فرق میکنه شما باید انتخاب شریک زندگیت و ادامه سبک زندگیت رو بر اساس این موضوع(کار) برنامه ریزی کنی ،اما من باید کارم رو بر اساس شرایط خانوادم برنامه ریزی کنم 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...