الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خونه پدر نمیشه مستقل بود، به شخصه برادرها هم برام تصمیم میگرفتن، من یه رستوران تجربه نکردم، نه با خانواده نه با دوستام، اختیارم دست خانوادم بود، هرچند درس خوندم و شاغل شدم اما تحت نظر خانواده، از لحاظ اجتماعی هیچ استقلالی نداشتم، اما همه اینها رو با شوهرم تجربه کردم، رئیس و خانوم خونه خودم هستم، خودم تصمیم میگیرم چیکار کنم چیکار نکنم، شوهرم سختگیر نیس
من ک میرم سرکار حتی اگه ازدواج کنمآخه چطور ممکنه آدمی ک خودخواهه بعد ازدواج تغییر کنه
الان میگی وقتی تو شرایط قرار بگیری ترجیح میدی اولویت زندگیت باشه تا کار و .... دیگه وقتی بچه میاد وسط زندگیت از محور منیت درمیاد ،من قبل ازدواج فقط خودم بودم و خواسته های خودم ،اما الان از یه سری خواسته های خودم گذشتم که ناراضی هم نیستم ...بچه ها تمام وقت و زندگیت رو پر میکنن