2777
2789
عنوان

فواید ازدواج چیا هست

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 50 پست
از سر کار رفتن راحت میشی، خونه زندگیت با سلیقه خودته ،خیلی چیزها یاد میگیری،درک و مسئولیت پذیریت بیش ...

من ک میرم سرکار حتی اگه ازدواج کنم

آخه چطور ممکنه آدمی ک خودخواهه بعد ازدواج تغییر کنه

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینایی که میگن استقلال منظورتون چ استقلالیه

خونه پدر نمیشه مستقل بود، به شخصه برادرها هم برام تصمیم میگرفتن، من یه رستوران تجربه نکردم، نه با خانواده نه با دوستام، اختیارم دست خانوادم بود، هرچند درس خوندم و شاغل شدم اما تحت نظر خانواده، از لحاظ اجتماعی هیچ استقلالی نداشتم، اما همه اینها رو با شوهرم تجربه کردم، رئیس و خانوم خونه خودم هستم، خودم تصمیم میگیرم چیکار کنم چیکار نکنم، شوهرم سختگیر نیس 

خونه پدر نمیشه مستقل بود، به شخصه برادرها هم برام تصمیم میگرفتن، من یه رستوران تجربه نکردم، نه با خا ...

خوبه خوش بخت باشید بعضیا تو خونه استقلال دارن ولی شوهرشون گیر میده و تموم آزادی رو ازشون میگیره

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

من ک میرم سرکار حتی اگه ازدواج کنمآخه چطور ممکنه آدمی ک خودخواهه بعد ازدواج تغییر کنه

الان میگی وقتی تو شرایط قرار بگیری ترجیح میدی اولویت زندگیت باشه تا کار و .... دیگه وقتی بچه میاد وسط زندگیت از محور منیت درمیاد ،من قبل ازدواج فقط خودم بودم و خواسته های خودم ،اما الان از یه سری خواسته های خودم گذشتم که ناراضی هم نیستم ...بچه ها تمام وقت و زندگیت رو پر میکنن 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

ولی من خیلی از ازدواج میترسم اونم نود درصد بخاطر فامیل شوهر و دعوا و این داستانا اصلا شده غول برام ازدواج کردن😂

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

ولی من خیلی از ازدواج میترسم اونم نود درصد بخاطر فامیل شوهر و دعوا و این داستانا اصلا شده غول برام ا ...

دقیقا منم خیلی میترسم 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
منظورتون از رشد چیه

اون تک بعدی بودنه تو زندگی را دیگه نداری 

اهداف و نگرش و اهمیت و ارزش ها معنای دیگه ای پیدا میکنه تو همه چیز مشترک میشی هدف های مشترک یرای زندگی پیدا میشه که  هردو وظایفی پیدا میکنن