2777
2789
عنوان

خانما شوهرتون بگه مهریه ببخش زندگی کنیم چیکار میکنید واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول نکنم توافقی و زندگیمو بخوام باید خیانت ببینم برای همین پیشنهاد ۵ تایی داده

پس بگو کثافت هیچی ندار دردت این نیست که من خودم و ثابت کنم که پول دوستم یا نه

اگه پول دوست بودم که تا حالا صدبار مهرم و گذاشته بودم اجرا و انقد می‌بردم زیر قسط و قرض که فرصت این غلطا رو نداشته باشی

بخاطر لش بودن تو از حقم که از شیر مادر حلالتره نمیگذرم

بگو برو هر گهی میخوری بخور  حالا که اینجور شد منم مهرم و میذارم اجرا تو هم در حد افکار پوچت رفتار کن اما این و بدون خدا بدجور تاوان ازت میگیره

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

عزیزم نمیدونم چرا انقدر خودتو اذیت می‌کنی روزی چند مرتبه تاپیک می‌زنی با همین موضوع!!! باور کن این‌جا دوستان چون همه‌ی شرایط تو و جزییات رو نمی‌دونن جز ذکر بدیهیات نمی‌تونن کمکی بهت بکنن، نمیدونم چرا اصرار داری از وکیل و مشاور کمک نگیری، خدا رو شکر مثل نود درصد خانمای این‌جا مشکل مالی هم نداری جوری که خوندم، انقدر خودتو عذاب نده و وقتت رو تلف نکن حتما کمک حرفه‌ای بگیر♥♥♥

عزیزم نمیدونم چرا انقدر خودتو اذیت می‌کنی روزی چند مرتبه تاپیک می‌زنی با همین موضوع!!! باور کن این‌ج ...

هم با مشاور زیاد حرف زدم هم وکیل اینجا میام یکم درد و دل کنم پرونده مدارک جمع نکردم ببینم چی میگن انجام بدم نگران نباش گلم

هم با مشاور زیاد حرف زدم هم وکیل اینجا میام یکم درد و دل کنم پرونده مدارک جمع نکردم ببینم چی میگن ان ...

عزیزم من قصد آزارتون رو نداشتم،گفتم شاید کمکی کنم با حرفم❤❤

میرنم مهریمو میزارم اجرا تا بهش یاد بدم وقتی عرضه ی مهریه دادن نداره از این چرتو پرتا نگه دیگ💅

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه