2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم خشک و آستیگمات هم هست قبلا قطره اشکی مصنوعی می ریختم ولی بعدش دیگه خسته شدم

منم آستیگماتم و خشک

من آرتیپیک ادونسد میریزم

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
من بلفاریت پلک هم دارم علاوه بر اینا 💀درمان نمیشه خشکی چشمم‌ انقد‌ که شدیده

فک کنم خشکی چشم هست که اصلا درمان نداره😣

من حتی نگران اینم یه زمان ازدواج کردم برا مراسمم چی کنم چکن حالت چشمم عوض میشه عینک نزنم

تو قطره ای استفاده میکنی؟

فک کنم خشکی چشم هست که اصلا درمان نداره😣من حتی نگران اینم یه زمان ازدواج کردم برا مراسمم چی کنم چکن ...

من از پارسال پاییز خشکی چشم گرفتم قبلا نداشتم 

ولی خیلی ساله عینکی‌ام‌ 

من برا جشنم طبق شماره چشمام لنز سفارش دادم لنز طبی گذاشتم ولی اصلا راحت نبود و تار می‌دیدم یکم

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

آره آرتیپیک ادونسد استفاده میکنم چطور میشه یعنی ؟ فکر کنم به خاطر همون عینک باشه منم همینم

ورم میکنه چشمم

برا تو چطوریه؟

فک کنم خشکی چشم هست که اصلا درمان نداره😣من حتی نگران اینم یه زمان ازدواج کردم برا مراسمم چی کنم چکن ...

من رفتم چشم پزشک بهم قطره و پماد برا بلفاریت داد بهم 

برا خشکی چشمامم‌ اشک مصنوعی یکبار مصرف ارتلاگ‌ ادونسد داد 

شامپوی شستشوی پلک و مژه هم داد بهم چون مژه‌هام شوره دارن از خشکی شدید 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

من از پارسال پاییز خشکی چشم گرفتم قبلا نداشتم ولی خیلی ساله عینکی‌ام‌ من برا جشنم طبق شماره چشمام لن ...

من دو ساله درگیر خشکی چشمم

قبلن ام عینک میزدم

برا درمان خشکی کاری کردی؟ 

من چشمم ورم میکنه یکم