2777
2789

عصری خالم اینا همگی اومدن خونه ی مادرم اینا عروسشونم هست و پسرخاله هام همه... خلاصه اول ک دخترخالم از بیرون اومد تو گف عههه چطوری نمکدون ممد کجاس ... اون هیچی گذشت ، بعد نشسته بودیم همم بودن بعدش عروس خالم گف میشه عکساتونو با اقا محمد ببینم منم گوشیمو دستش دادم بعد دخترخالم گف ارره خوبن فقط ممد یذره چشاش ریزه مث افغانیاس😐واقعا بهم برخورد حتی عروس خالم بهش گف اصلا اینطوری نیس ...

من شوهرم مشهدیه و اکثرا سمت مشهد چشاشون ریزه کمی ، چشای شوهرمم خیلی ریز نیس متوسطه ... الان واقعا دوسندارم باهاش حرف بزنم خبلی بم برخورد هیچ واکنشیم نشون ندادم اوم لحظه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهین به پارتنرت توهین به خودتهبه هرحال انتخاب و سلیقه خودت بوده و باید ازش دفاع کنی

نخاستم تو جمع چیزی بگم و بگن دختره چقد سلیطس اما خب دلمم نمیخااد اصلا با دخترخالم حرف بزنم کاش زودتر برن

حسادت می کنهاما کی گفته مشهدی ها چشمهاشون ریزه؟ حرف جدید بودشنیدم🥶خواهشا زوم نکن رپی چشمهای همسرت

سمت همسرم یخورده ای چشاشون ریزه اصلا قابل زوم و دقت ام نیس دخترخالم خاس جلو عروسشون حرف در بیاره فقط

اوایل ازدواجم خالم توی جمع خاله هامو اینا (شوهرم نبود) گفت دعا کن بچت به خودت بره نه به شوهرت که سیاه و زشت بشه ، نمیتونم بهت بگم چقدر در هر لحظه قلبم شکست ، اولا شوهرم پوستش گندمی هست دوما حتی اگر سیاه باشه عیب نیست که آدم اینجوری بگه سوما نگران بچه ی بیچارم شدم ، اما همونجا گفتم شوهرم هر چی باشه بنظر من خیلی هم جذابه و حالا شما که بچه هاتون به خودتون رفتن چی شدن مگه ؟ ببین توی جمع هیچکس بهم هیچی نگفت و هنوزم از حرفم پشیمون نیستم ، باز هم میش اومد که همینطور یچیزایی در موضوعات مختلف میگفت و من همیشه جواب میدادم ولی دلم خیلی میشکست

عزیزم همسر شما و خانواده ایشون همه مردم مشهد نیستن . فقط یه نژاد هست که چشمهاشون  شبیه چینی هاس .بقیه ملت مشهد اونجور نیستن. خوشم نمیاد همه ی مردم مشهد رو به یک چشم ببینن . دوست ندارم خاوری بدوننم .   . 

عزیزم همسر شما و خانواده ایشون همه مردم مشهد نیستن . فقط یه نژاد هست که چشمهاشون شبیه چینی هاس .بقی ...

میدونم ...مردم مشهد هستن خب اصالتا همه مشهدی ان همشون... والا چشاش کوچیک نیس فقط خاس پارازیت بندازه چون عروسشونم گف  این میخاد قد یه قاشق چشاش باشه حتما شوهر ایندش...

ن ازون قوم نیستن شوهرم اینا میدونم چی میگی 

بعد چشم درشت یا کوچیک الان جفتش عادیه و ربطی نداره ب این موضوع ، این فقط خاست بی تربیتشو جار بزنه

سمت همسرم یخورده ای چشاشون ریزه اصلا قابل زوم و دقت ام نیس دخترخالم خاس جلو عروسشون حرف در بیاره فقط

دخترخاله ات خودش ازدواج کرده؟ 

نود درصد داره حسادت می کنه اصلا جوابشونده فقط چیزی گفت پوزخند بزن 😏

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶