2777
2789

اگه پوسته چربی داری کرم پودر مای سری بلک دایمند 

کاورش بالاس و مات میکنه پوستو ک من اینو نمیخوام اما اون تایم ک استفاده کردم خیلی خوب بود الان بیشتر دنبال یه کرم پودر سبک و کم کاور ترم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا به شخصه مارک و برند خاصی استفاده نمیکنم هرچی دم دستم اومد و خوب بود میخرم

منم همینم ولی میخوام کرم خوبی بگیرم نمیدونم چی

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون
اگه پوسته چربی داری کرم پودر مای سری بلک دایمند کاورش بالاس و مات میکنه پوستو ک من اینو نمیخوام اما ...

ن پوستم چرب نیس ولی مرسی از نظرت 

ن پوستم چرب نیس ولی مرسی از نظرت

خب پس کرم پودر اقتصادی بخوام بگم این لی مدله تیوپی کاور کمی داره خیلی سبکه برای پوست خشک هم مناسبه اما یه کرم پودر کلا بخوام بهت بگم کرم پودر لورئال مدل اینفلیبل ۳۲ ساعتس ببین خداست فقط گرونه

خب پس کرم پودر اقتصادی بخوام بگم این لی مدله تیوپی کاور کمی داره خیلی سبکه برای پوست خشک هم مناسبه ا ...

اگه خیلی خوب باشه ارزش داره بگیرم 

مرسی مهربون

منم همینم ولی میخوام کرم خوبی بگیرم نمیدونم چی

عزمزم خوشگل ترین پسر ایران سام گوشه هست گلزار خوشگل نبوده فقط چشمش رنگی بوده چشم سبز بود و فقط بخاطر این که خانواده اش از گروه آریان کارگردان بود آوردنش بالا و گرنه خوشگل ترین پسر ایران سام گوشه سفید و چشم آبی 

اگه خیلی خوب باشه ارزش داره بگیرم مرسی مهربون

پس خوشگل ترین پسر ایران سام گوشه بوده و خوشگل ترین پسر دنیا سفید و چشم آبی وگلزار خوشگل نبوده فقط چشم سبز بوده و موهاش قشنگ بوده تازه با کلی آرایش و کرم پودر فیلم شیش و بش ببین وزیباترین پسر دنیا ۲۵ و ۳۰ سال پیش اونموقع پسر عراقی بود بنام احمد آنجل اونم سفید و چشم آبی گزار فقط بخاطر اینکه یکی از فامیلاشون کار کردان بود از گرو آریان آودنش بالا