2777
2789
عنوان

تاپیک دختره همش ناز میکرد!!!

477 بازدید | 22 پست

حساسیت پیدا کردم به اسم این تاپیک

هروقت میبینم اینجوری میشم  

چرا همش تو پربازدیده...

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصلم‌نگرفت بخونم آخرش چی شد؟ممد ب نازی گفت :نفهم بعد چی شد؟

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
اینم شد مث تاپیک سوتی ها! باز معترض شدین

اونکه عالی بود...نمیدونم چرا اسم اینو میبینم بدم میاد

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

حوصلم‌نگرفت بخونم آخرش چی شد؟ممد ب نازی گفت :نفهم بعد چی شد؟

من نخوندم فقط اسمش... :|

بعد آخر شب ممد زنگ میزنه به شوهر استارتر ،میگه داری ۲۰۰تومن بهم بدی عنتر خانوم پول میخواد

تو رستوران دعواشون شد؟

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
نمیفهمم اخه چیکارتون داره اون تاپیک زبون بسته!!!

اسمش رو اعصابه. اگه جالبه برم بخونم  

بعد آخر شب ممد زنگ میزنه به شوهر استارتر ،میگه داری ۲۰۰تومن بهم بدی عنتر خانوم پول میخواد

😂😂😂😂😂واقعا چه باحال؟منم اولشو خوندم حرصم گرفت دیگه نخوندم

آرامش روزهای بیقراریم خدا....
😂😂😂😂😂واقعا چه باحال؟منم اولشو خوندم حرصم گرفت دیگه نخوندم

من تا اونجایی ک گفت:نازی جونم سیر شدی خوندم حالم بهم خورد دیگه نخوندم😂😂😂😂