2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت با بادکنک

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 52 پست
چرا ادمارو ناامید میکنین نسبت به کارایی که حالشونو خوب میکنه! حالا چون شما انجام ندادین بقیه ام نبای ...

اول اینکه عزیز انجام دادم خودمم. تو ذوقش نمیزنم منم مثلش بودم میدونم بعداً ب الانش می‌خنده الان من خیلی خستم افسرده شدم انگار نی نیم چهارماهشه.البته شماهم راس میگی من الان خیلی خسته و افسردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بین اینهمه ذوقمو کور کردن پیام شما خوشحالم کزد💝

فدات گلم همیشه خوش باشی هر کاری که خوش‌حالت می‌کنه همونو انجام بده 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
ها؟؟ خودم بفهمم؟؟

بله 

مگه با دستگاه صدای قلب جنین پخش نمیشه؟ 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
وا عزیزم چه خز بازیی؟؟اونایی که جشن بزرگ و لباس عروس میپوشنو ...‌ اینا یذره شورشو در میارن من میخام ...

عزیزم دکتر فک نکنم انجام بده همین ک سونو رفتی بگو جنسیتو بهم نگو بنویس کاغذ درضمن خیلی شیرینه با تمام سختیاش

يعني چي؟؟ يعني نياز به سونو نيست بايد از رو ضربان بفهمه؟؟!!🤦‍♀️🤦‍♀️ بعضي نظرات فكر ميكنم شوخيه!!!

صدای ضربان قلب جنین که از دستگاه پخش میشه ریتم ضربان دختر با پسر فرق داره 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
چرا ادمارو ناامید میکنین نسبت به کارایی که حالشونو خوب میکنه! حالا چون شما انجام ندادین بقیه ام نبای ...

واقعا بعضی وقتا دله ادمو خالی میکنن ذوق ادم کور میشه 

من سختی های بچه داری رو به چشم دیدم اما درک نکردم بازم با همون نیمچه درکی ک کردم با خواست خودم باردار شدم 

یکم حس خوب 

انرژی مثبت ...

صدای ضربان قلب جنین که از دستگاه پخش میشه ریتم ضربان دختر با پسر فرق داره

بله ميدونم ولي علم شما خيلي زياده چون خود دكتر هم از رو ضربان صد در صد و قطعي نميتونه تعيين كنه جنسيت رو!!!

عاره پخش میشه ولی امکان نداره خودم بفهمم مگه ضربا قلب دختر و پسر فرق میکنه؟

بله 

ضربان قلب پسر ریتم مرتبی داره وشبیه پای اسبه 

ولی برای دختر ریتمش نامنظمه

میدونی خز کیه؟اونیه که تو تاپیک سگ و گربه به بقیه میگه چرا سگ و گربه نگه میداریداونیه که اومده تو تا ...

واقعا ناراحت میشم با اینجور انرژی منفی روبرو شدم 

من اینستامو پاک کردم چون توش پر انرژی منفی بود اما ابلن فهمیدم فضای مجازی کلا همینه باید خوشیتو تو دلت نگه داری اطلاعاتم خاستی از راه های دیگ بدست بیاری