2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت با بادکنک

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 52 پست
الکی خوشحال نباش بزار دنیا بیاد اونقدر خسته میشی دیگه مثل قبل نمیتونی بهپدت برسی بخوابی

چرا ادمارو ناامید میکنین نسبت به کارایی که حالشونو خوب میکنه! حالا چون شما انجام ندادین بقیه ام نباید انجام بدن؟ بزار تجربه کنه چی میشه مگه . کی مجبورتون کرده تا یه حرفی میشنوین که خوشایند نیست شروع میکنین به نظر دادن عزیزم 

بامدادیست پی هر شب تاری آری🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم میخام خود دکتر همونجا یکی از بادکنارو بترکونه و بگه

🤣

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
يكي از دوستانم انجام داد به دكترش گفت جنسيت و بهمون نگو به خواهرم بگو خواهرشم تدارك جشن و بادكنك و ا ...

نه عزیزم 

داخل مطب دکتر همون لحظه با سوزن میزنه یکی از بادکنا میترکه خیلی بی دردسر و بی تجملات 

قبلش با منشی صحبت کن که با دکتر هماهنگ کنه

بیشتر دکترا بداخلاقن و قبول نمیکنن 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
جان عمه تون تمومش کنید این خز بازیا رو

میدونی خز کیه؟

اونیه که تو تاپیک سگ و گربه به بقیه میگه چرا سگ و گربه نگه میدارید

اونیه که اومده تو تاپیک یه مادر که ذوق داره واسه بچش و داره ذوقشو کور میکنه و میگه این کارا خزه

درسته اون آدم خز خودِ خود تویی

چیشو عزیزم😅سونو انومالی ک میرن دوتا بادکنک با خودشون میبرن یکی ابی یکی صورتی دکتر یکی رو میترکونه و ...

ای جان مبارکه عزیزم ممنون توضیح دادی 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

اونوقت اون دکتر حروم لقمه ای که من رفتم واسه تعیین جنسیت اونجا،بخاطر اینکه تلفنم زنگ خورد و مادرم بود و چندثانیه جوابشو دادم و چند ثانیه فقط منتظر موند بهم گفت از اتاق برو بیرون هروقت دلم خاست بهت میگم بیای تو،و منو بقدری ناراحت کرد که نزدیک بود گریه بیوفتم و تپش قلب گرفته بودم..امیدوارم سزای اینکارشو ببینه..کلی منشی بهش التماس کرد تا بعد ۳نفر کارمنو راه انداخت..نوبت دکتر داشتم بعدش وگرنه کنسل میکردم آنومالیمو و پولمو میگرفتم میرفتم جای دیگه..امیدوارم به بدترین شکل به سرش بیاد

اینکارو تو سونوگرافی انجام نمیدن عزیزم تو خونه جشن میگیرن

عزیزم اینستا پره دوتا بادکنک کوچولو رو باد میکنن دکتر یکیشو میترکونه همین قدر ساده و راحت

این البتع بیشتر برای اونوریا بود بعد الان کم کم باب شده ایرانم زیاد شده

قبلش با منشی صحبت کن که با دکتر هماهنگ کنهبیشتر دکترا بداخلاقن و قبول نمیکنن

عاره دقیقا بد اخلاقن 

ولی خانومام عجیب شدن من الان ی تعیین جنسیت خیلیی ساده و راحت میخاستم همه براشون عجیبه و میگن چرا اینجور میکنین 

اما اونایی ک تالار میگیرن و لباس عروس میپوشن و کیک ۱۰ طبقه و فلان اونا خوبه خز نیست