2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت با بادکنک

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دکتر فک نکنم انجام بده همین ک سونو رفتی بگو جنسیتو بهم نگو بنویس کاغذ درضمن خیلی شیرینه با تما ...

همه جا باب شده البته بیشتر تبلیغاته دکتره دیگه برا اینکه چن نفر بیان بعد دیگ انجام نمیده

برا همینم دنبال ی دکتر اینجوری تو قم بودم

اصلاااا صبر ندارممم اصلا

عزیزم رابطت با همسرت خوبه؟کمکت میکنه؟

آره عزیزم ولی چون کار می‌کنه صب تا شب سرکار تومانی بغل می‌کنه میخوابونش منم حموم میرم دراز میکشم کمک می‌کنه خدا خیرش بده ولی اینو واقعا میگم اونجوری ک آدم فک می‌کنه سخت نیس فقط باید بخودمون سخت نگیریم 

همه جا باب شده البته بیشتر تبلیغاته دکتره دیگه برا اینکه چن نفر بیان بعد دیگ انجام نمیدهبرا همینم دن ...

دنبال همچین دکتری نکرد اونا الکی تبلیغ میکنن برای بعضیا اینم بگم با صدای قلبش هیچیش اصلا متوجه جنسیتیش نمیشی خودت تا دکتر نگه حسن میگه پسره نمی‌دونم آخه نی نیه خودمم پسره😁