2777
2789
عنوان

بالخره جواب اون تحقیرایی که اندامم کرد دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حروم زاده فک کرده کیه منت میزاره سرم فحش تحقیر میکنه

غلط گکرده تازه شک ندارم خیلی هم خوبی

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

غلط گکرده تازه شک ندارم خیلی هم خوبی

بخدا بلد نیستم عکس بزارم من هیچیم کم نیس خودمو کم میبینم مرتیکه کثیف صبا صورتشم نمیشوره دوهفته یبار میره حموم میشوره

آفرین اگه قبل اینکه اون دهنش و وا کنه تو ایراد بگیری میشینه سر جاش مشکل ما خانوما اینه دلمون نمیاد هر وقت اون چیزی گفت ما جواب میدیم 

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

به نظرم گفتن این حرفا از فحش هم بد تره

من دو تا زایمان طبیعی انجام دادم تا حالا شوهرم بهم این حرفو نزده با اون همه مشکلاتی که تو زندگیمون داشتیم 

توی این ۱۵ سال که ازدواج کردم تا  ا ر ض ا نشدم 

ولی اصلا به روی شوهرم نیاوردم 

بگم اونجات کوچیکه که دیگه تا آخر عمر نزدیکم نمیاد

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
به نظرم گفتن این حرفا از فحش هم بد ترهمن دو تا زایمان طبیعی انجام دادم تا حالا شوهرم بهم این حرفو نز ...

بخدا تمام روح جسمم مرده با این حرفاش من عیبی ندارم گفتم میگی گشادم؟ باشه تو شاید نداری بدبخت

آفرین اگه قبل اینکه اون دهنش و وا کنه تو ایراد بگیری میشینه سر جاش مشکل ما خانوما اینه دلمون نمیاد ه ...

بخدا فک کرده کیه اخه اونجاشم مالی نیس بخاد گوه منو بخوره