2777
2789
عنوان

بالخره جواب اون تحقیرایی که اندامم کرد دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 57 پست
به نظرم گفتن این حرفا از فحش هم بد ترهمن دو تا زایمان طبیعی انجام دادم تا حالا شوهرم بهم این حرفو نز ...

یبارم نشدی؟

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا درکی ازش ندارمخانم های دیگه در موردش صحبت میکنن بهشون غبطه میخورم

چرا دکتر نمیرب براش یا سک س تراپی ؟

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

اینقد مشکلات دارم که این یه مورد توش گمه مثلا دکتر چکار میتونه بکنه

ببخشید انقدر واضح میگم ولی درباره نقطه G بهتون راهنمایی میکنه

تو هشت ماه به جنون رسونده ببین بعدا چه بلا های سرت میاره این آدم مغزش بدی تعفن میده انگار دهنش باز م ...

تصمیم گرفتم مث خودش باشم هرچی بگه بدترشو بگم نمیشه هرماه بم بگه هیکل نداری منو بکشه توخودم منم یکاری میکنم نابود بشه

بد شانسی آوردی گیر آدم بی شعوری افتادی خانواده ی شوهر منم خیلی ایراد ازم میگرفتن اعتماد به نفسم نابو ...

باز خانوادشو‌میشه بندازی سطل اشغالی ولی این حیوون بیس چاری جلو چشامه یه حرفایی بم میزنه قلبم تیکه تیکه میشه شبا میمیرم توخودم منم گفتم هرچی تو دلم بود

باز خانوادشو‌میشه بندازی سطل اشغالی ولی این حیوون بیس چاری جلو چشامه یه حرفایی بم میزنه قلبم تیکه تی ...

خدا بهت آرامش بده خواهر 

آن شاء الله که سرش به سنگ بخوره و درست بشه

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
اون نقطه رو زیاد حس ندارم شایدم شوهرم بلد نیست

پیداش کردین؟ مطمینین؟شاید کلا به شوهرتون علاقه ندارید