یامورقیزی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 120 عنوان هر کی پوستش چرب یا خشکِ بیاد بگم کدوم محصول براش خوبه 375 بازدید | 44 پست اوریفلیم رو ۱۲ ساله استفاده می کنم خودمم ۷ سال از ترکیه وارد کننده هستم امروز میخوام بگم کدوم محصولاتش رو بخری برات خوبه 1403/09/16 | 14:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عزیزجون عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 4262 من پوستم شدیدا خشکه.و باعث میشه اون قسمت چروک بشه خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
یامورقیزی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 120 عطرای اوریفلم رو خیلی دوست دارم می تونید کارد پیجم بشید دوست عزیز تخفیف برای خرید های اول دارم@hmt_oriflame
یامورقیزی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 120 خب شما واسه پوست چرب هر چی میدونید بگید لطفاً بهمون پوست چرب رو باید با شستشوی مناسب خودش شسته بشه بهترین محصول کمترل چربی سالسیلیک اسیدِو ماسک رس یک الی دو هفته یکبارزغال یک الی دو هفته یکبارو اسکراب برای پاکسازی منافذ دو هفته یکباراگر روتین کم هزینه میخوای شوینده+آبرسان سبک
دخترناراحت عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 19461 پوستم خشکهمحصولات ایرانی با قیمت مناسب معرفی کنیدلطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
یامورقیزی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 120 خشک شوینده ی مخصوص پوست خشک از لاین اپتیمالز + کرم روز و شب هیدرا ریچ+سرم هیدراکم هزینه کم روز+شوینده ی اپتیمالز مخصوص پوست خشک
یامورقیزی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 120 پوستم خشکهمحصولات ایرانی با قیمت مناسب معرفی کنیدلطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 بیا تو پیجم گاها تخفیفاتی میذارم از محصولات ایرانی هم کمتر میفته
یامورقیزی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 120 براپوست مختلط هم بگوحالت تی پیشانی وبینی وچانه چرب،گونه ودوردهان ودورچشم خشکممنون پوست مختلط برای قسمت چرب ماسک رس و زغالکرم روز هیدرا لایت شب هیدرا لایت
_زهرا_مشهدی_ عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 404 پوست چرب رو باید با شستشوی مناسب خودش شسته بشه بهترین محصول کمترل چربی سالسیلیک اسیدِو ماسک رس یک ال ... ببخشید چه آبرسانی برای پوست چرب پیشنهاد میدین ؟؟
یامورقیزی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 120 شکه خشک مخصوصا زمستونا شوینده اپتیمالز مخصوص پوست خشک و مستعد چروکسرم هیدرا کرم روز هیدرا ریچ+شب هیدرا ریچکرم خرج شوینده ی آلوورا نارگیل+کرم اسنشیالز