2777
2789

قضیه مهاجرتمون تو سال بعد احتمالش هی داره کم و کمتر میشه از همون اول میدونستم خودم ک ممکنه نشع

ولی ن از همون اولِ اول..

اولاش خیلی قطعی بود..همه میدونستن..دبیرام دوستام همه فامیلام..حتی با اون یکی اکانت ملکه بنفش‌م مدام تاپیکای مرحله ب مرحلشو میزدم:))

الانم همه همکلاسیام ۱۰۰ درصد پیگیرمن

و خب نمیدونم چطور بگم ک لغو شد کنسل شد..

آقا اصلا یکی نیس بگه لال میمردم اگ بهشون نمیگفتم؟

الان شاید فک کنن همه چی دروغ بوده

معلممام چی؟درواقع همکارای مامانمن..

همشون پیگیر..

حتی نمیدونم دگ چ کنم

از طرفیم هزارتا کار و درگیری ریخته سرم

مغزم داره منفجر میشه..

چطوری بهشون بگم نشد ؟

نارنگی گم شده جناب یونگی هسم🍓 کار دقیقا از اونجایی خراب شد ک بجای اینکه اوضاع مشجین باشه شد مشکوک...)[...ARMY...]  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چی بگیم الان ، دختر خوب این همه تو همین سایت میگیم و میگن که بابا نگین از زندگیتون از برنامه ها و هدفهاتون نگین به دیگران حتی به نزدیکترین ها

بذارید به سرانجام قطعی رسید بگید اونم نه با جزئیات

من خودم قربانی این موضوعم ، باور داری حتی حدیث از امامان داریم که نگین هیچی از برنامه ها و زندگی تون ؟

وقتی میگین نمیشه یا سخت و ناقص میشه ، از بس ادم بدخواه و انرژی منفی وجود داره ، از بس ادم چشم شور وجود داره

خب چرا وقتی کاری صد در صد نشده همه جا جار میزنی. حالا چرا کنسل شده

همه چی صد در صد بود

تایم زیادیم نمونده بود 

شهریور سال بعد همه چی اوکی میشد و میرفتیم

ینی درواقع طی کارامون همه متوجه شدن داریم میریم

منم ک بچه..ب همه دوسام گفتم

--

ی ارگان تاییدمون نکرد واس رفتن..

نارنگی گم شده جناب یونگی هسم🍓 کار دقیقا از اونجایی خراب شد ک بجای اینکه اوضاع مشجین باشه شد مشکوک...)[...ARMY...]  

بگو به دلایل شخصی منصرف شدم محکم بگو ادامه پیدا نکنه یاد بگیر تا کاری به انتها نرسیده ازش صحبت نکنی ...

بچه بودم دیگه...

هی

ن بابا فک میکنن دروغ بوده همه چی و خواسم دس بندازمشون..

نمیشه

اخه چی بگیم الان ، دختر خوب این همه تو همین سایت میگیم و میگن که بابا نگین از زندگیتون از برنامه ها ...

وای وای موافقم باهات بشدت..

کاش نمیگفتم..

هرچند ب چشم شور اعتقادی ندارم ولی کم کم حس میکنم واقعیته

-

اخه همه چی اوکی بود..فقط منتظر تایید ی ارگان بودیم

ک امکان نداش ردمون کنه

ک کرد😐

ینی من اون لحظه اینطوری بودم ک ودفاز ..چرا اونوقت؟

خوشبختی و موفقیتتونو جار نزنید چون باعث میشه به اون چیزی که میخوایید نرسید

ولی سوال تاپیکِ من این نبود

بچه بودم دیگه...هین بابا فک میکنن دروغ بوده همه چی و خواسم دس بندازمشون..نمیشه

اینکه برات مهمه بقیه چی میگن از همه چیز بدتره 

بهرحال اگه اینقدر برات مهمه بشین با جزئیات و سند و مدرک همه رو قانع کن!!!! 

هر چی بیشتر بخوای توضیح بدی بدتره عزیز خود دانی

بگو نظرم عوض شد و دوس دارم پیش خونوادم بمونمم

ن مهاجرت خودم ک میمونه  چن سال دیگ اگ بخوام برم و شروع کنم

درواقع مهاجرت خانوادم بود ک منم میرفتم..

تو تاپیکای قبلمم گفتم..

اینکه برات مهمه بقیه چی میگن از همه چیز بدتره بهرحال اگه اینقدر برات مهمه بشین با جزئیات و سند و مدر ...

هوم حرفت درسته..

اینروزا اونقدی درگیرم ک اصلا نمیتونم بشیمم مث ادم تمرکز کنم کارامو بکنم

همش انگار صدای حرفای نزده دیگران تو گوشمه