من حدود ۶ سال پیش رفتم خونه یکی از فامیل لپتاپش رمز نداشت رفتم سر لپتابشو دیرم باکلی دختر بوده ختی عکس ار رابطشونم داشت الان اومده خاستگاریم خانوادم راضین گفتم من راضی نیسن بابام پیلع کرد ی دلیل بیار ردش کنم جریانو براش تعریف کردم کفت ول کن ازدولج میکنه درست میشه بهش فکر نکن
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
وقتی پدر همچین آسون ازین مساله بگذره احتمالا دل به موقعیت خانوادگی و اجتماعی و مالی پسر خوش کرده.وگرنه پدر دلسوز و بالغ این حرفو نمیزنه حداقل آنقدر سطحی ازش نمیگذره با همچین توجیه پوچی
میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
تازه میگفتم عکسای لپ تاپشم بیاره چاپ کنیم بزنیم به دیوار
😑😑😑
چه کاریه آخه
همچین ازدواجی حماقته
به هیچ عنوان قبول نکن
باباتم صلاحیت راهنمایی کردن نداره واقعا
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)