2777
2789
عنوان

هدیه شوهرم برای تولدم

106 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها 

امروز تولدمه بود بعد با همسرم رفتیم یه کافه و بعد می‌خواستیم بریم قدم بزنیم و بریم یه مکان تفریحی ولی چون بچه کوچیک دارم نشد چون هوا خیلی سرد بود و خیلی سریع برگشتیم بعد من تمام راه ساکت بودم چون یکم خسته بودم و در واقع ناراحت بودم که با بچه نشد خوش بگذرونیم و بعدشم که همسرم گفت می‌ره قدم بزنه و منم چیزی نگفتم ولی تو دلم گفتم اینم که ول کرد رفت و یکم ناراحت شدم ولی به روی خودم نیاوردم چون همسرم اهل هدیه و اینا نیست تو دلم گفتم همین که برده کافه خیلیه و باید شاکر و خوشحال باشم بعد اومد خونه دیدم کیک گرفته با همون رنگی ک دوست دارم تزیین داره . نمی‌دونستم واقعا چی بگم . به نظرم هزینه کرده بلاخره کم کمش پونصد میشه دیگه . تو دلم گفتم چه هزینه اضافی ای چون کیک خامه داره دوست ندارم ولی اصلا چیزی نگفتم و تشکر کردم و اینا . الان ولی یکم ک فکر میکنم میبینم تو این اوضاعمون با این حقوق کم رفته خود جوش کیک گرفته خیلی ممنونش شدم حالا سوالم اینه که چه جوری بهش بگم که بفهمه خوشحال شدم ؟ چه جوری تشکر کنم ؟ 

خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍

تولدت مبارک🥰خوب هیچی بگو عزیزم ممنونم خیلی خوشحال شدم چقدر کیکش قشنگه و چای میذاشتی با کیک نوش جان کنید🥰😍😊همین دیگه..فرداشم پیامک بزن بگو بازم ممنونم بابت همه چی🥰

خدایا شکرت🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولدت مبارک🥰خوب هیچی بگو عزیزم ممنونم خیلی خوشحال شدم چقدر کیکش قشنگه و چای میذاشتی با کیک نوش جان ...

وای چه ایده خوبی مرسی 💋♥️

تو هم که اصلا خوشحال نشدی و همش وانمود کردی

مگه همونجا تشکر نکردی ؟ کافیه که 

راستی تولدت مبارک 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ; بی باک تر از آهو,آرام ترم از شیر...هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر ; رنج از پی رنج آید,زنجیر پی زنجیر...

تو هم که اصلا خوشحال نشدی و همش وانمود کردیمگه همونجا تشکر نکردی ؟ کافیه که راستی تولدت مبارک

مرسی