امروز تولدمه بود بعد با همسرم رفتیم یه کافه و بعد میخواستیم بریم قدم بزنیم و بریم یه مکان تفریحی ولی چون بچه کوچیک دارم نشد چون هوا خیلی سرد بود و خیلی سریع برگشتیم بعد من تمام راه ساکت بودم چون یکم خسته بودم و در واقع ناراحت بودم که با بچه نشد خوش بگذرونیم و بعدشم که همسرم گفت میره قدم بزنه و منم چیزی نگفتم ولی تو دلم گفتم اینم که ول کرد رفت و یکم ناراحت شدم ولی به روی خودم نیاوردم چون همسرم اهل هدیه و اینا نیست تو دلم گفتم همین که برده کافه خیلیه و باید شاکر و خوشحال باشم بعد اومد خونه دیدم کیک گرفته با همون رنگی ک دوست دارم تزیین داره . نمیدونستم واقعا چی بگم . به نظرم هزینه کرده بلاخره کم کمش پونصد میشه دیگه . تو دلم گفتم چه هزینه اضافی ای چون کیک خامه داره دوست ندارم ولی اصلا چیزی نگفتم و تشکر کردم و اینا . الان ولی یکم ک فکر میکنم میبینم تو این اوضاعمون با این حقوق کم رفته خود جوش کیک گرفته خیلی ممنونش شدم حالا سوالم اینه که چه جوری بهش بگم که بفهمه خوشحال شدم ؟ چه جوری تشکر کنم ؟
خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.